atar Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 (editat) http://www.librom.ro/jeep-wrangler-1992 ... 12236.html 96.000 Euro (oare cu TVA inclus?) Editat Iunie 3, 2012 de Astral "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania Cred ca vrea 9600...dar din greseala ,a mai bagat un zero :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania e si pe gaz... ce sa mai, scula nene! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania are si control electronic al stabilitatii :ha: :ha: :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania Sau a pus un zero in coada!!! :br REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania dupa gustul meu arata tare nasol zici ca e jucarie chinezeasca care se transforma din masina in monstru, apoi in statie de benzina si apoi in extraterestru...cred ca are si leduri...cam 100 LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania fratilor..nu vedeti ca pretul este NEGOCIABIL?..omul poate sa ceara cit doreste.."nu e prost cel care cere..prost e cel care da banu"..sau cam asa ceva... ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania Ati inteles cu totii gresit. Costa de fapt 96,(virgula) 000 Euro. E cel mai bun pret. La nici 100 de euro te-ai scos cu "gip" in curte. Steguletul il da oare bonus? :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania ala e scump ca e de firma... :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania cred ca de fapt se vinde steagul..masina e bonus :ha: ..ce rai sinteti...ofticosilor.. :ha: ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania Am mai vazut una identica cu asta in Germania, tot de vanzare. Era Wrangler Laredo. Se pare ca farurile alea din "haripi" "e stock" ptr modelul asta "Unicata...tuning original" :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Cel mai scump Wrangler din Romania Se numeste defapt "Renegade". Este un nivel de echipare, de fabrica. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate