mm Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 (editat) Salutare, Incerc sa gasesc o solutie de a beneficia de spatiul mort din spatele panourilor de la usile de portbagaj tip ambulanta ale 80-ului meu. Anul trecut, la o iesire, am vazut o idee f interesanta pe o masina identica. As vrea sa stiu daca imi puteti recomanda pe cineva care sa imi faca aceasta lucrare. Atasez poze. Multumesc! Editat Septembrie 9, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BBL81 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 incearca aici. din cate am vazut, baietii confectioaneaza cam orice, daca ai modelul dorit. https://forum.club4x4.ro/showthread.php?69017-CONFECTIONARI-METALICE-4x4-OFF-ROAD-PENTRU-ORICE-MASINA-DE-TEREN/page40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Multumesc, o sa intreb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BBL81 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 mult noroc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Salut, tocmai ce mi-am facut un sistem de sertare pt masina, si spatiu de depozitare in usi este pasul urmator, dupa ce il fac postez aici si iti spun si ce e de facut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Astept cu interes! Din ce intentionezi sa le faci? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Partea rabatabila de masuta din tego, partea de rafturi trebuie din tabla de aluminiu, dar aici e mai complicat un pic si voi apela si la un sudor, am un amic care este artist in opinia mea. Intentionez insa intre masa si rafturi sa instalez si un fel de garnitura.... vedem, la partea de sertare ca sa iasa binr mi-a luat ceva timp, si tot nu sunt multumit :) bine, eu sunt nemultumit de obicei :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Arata-ne masa si sertarele te rugam! Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Oooo, aici e mai greu un pic :) se pot urca poze aici de pe telefon ? O sa fac astazi si incerc sa ajung la un calculator daca nu se poate de pe telefon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Oooo, aici e mai greu un pic :) se pot urca poze aici de pe telefon ? O sa fac astazi si incerc sa ajung la un calculator daca nu se poate de pe telefon Cred ca doar daca setezi telefonul sa faca pozele la rezolutia maxima acceptata de forum. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Pe Android este o aplicatie "Photo & Picture resizer" care te poate ajuta sa redimensionezi pozele. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 am rezolvat cu un calculator pana la urma. mai am de lucru,mocheta pe fetele de sertar, profil aluminiu pe margini pt protectie, cateva ancore ingropate etc... ideea a fost de a avea un spatiu de depozitare decent si care se poate se transforma in pat, dimensiuni 140/190 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Foarte fain! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Lucrarea e misto... dar cate kile ai pus? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Yonutz cred ca 30, dar pune 50 sa fie :) ideea ca toata chestia e dintr-o bucata si pot sa o tin fara probleme in brate, am bagat-o chiar si in masina, ai nevoie de ajutor la ghidaj, nu sunt nici chiar asa puternic :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Multumim frumos arata f. Bine bravo!! Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Eu am facut in Toyota asa: 1. cautat sine cu extensie totala, iesire 800 mm si sa suporte +60kg. La momentul respectiv am gasit pe stock la hafele - acum 5 ani au fost aprox 800RON. Ce era in Brico, Hornbach & friends era cam caca maca pe langa astea. 2. Trebuie un sistem de inchidere frumos si bun eu am ales balamale din horbach; 3. Cum le prinzi de masina. Daca doamne fereste te rastorni nu vrei sa vina cutie peste tine. Aici masinile au puncte de ancorare si eu le-am prins de ele; 4. Tego a fost castigator ca material. Am masurat si am proiectat tot pe o foaie de hartie, lasat ceva mm marja de eroare apoi am taiat tego la hornbach. Nu am facut decat asamblare si finisaje. Pe margini am pus parchet laminat pe care l-am facut la forma rotunda a portbagajului cu un disc de lemn. 5. Peste am pus mocheta ignifuga - tot din hornbach; 6. La imbinari de sertare si coltul de sus profile L aluminiu pe care le-am lipit. Ca greutate, cred ca sertare pline bat spre 100kg... Toata treaba a necesitat o zi de munca si dupa 5 ani arata foarte bine si nu trancane, nu se aude nici un zgomot. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 Foarte misto...asa ceva vreau sa fac si eu la masina....dar am inteles bine....totul este pe sine...se poate da jos? vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 eu am luat sine de 50 kg, toata cutia e prinsa de caroserie pe fostele gauri ale scaunelor 6,7 - insa eu mai am de lucru :) cel mai greu a fost sa gasesc manerele cu incuietoate ingropate, nu mi-au placut celelalte solutii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 (editat) Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 eu am luat sine de 50 kg, toata cutia e prinsa de caroserie pe fostele gauri ale scaunelor 6,7 - insa eu mai am de lucru :) cel mai greu a fost sa gasesc manerele cu incuietoate ingropate, nu mi-au placut celelalte solutii incuietoare ingropate sunt AICI Editat Septembrie 12, 2017 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 F misto.. Radui cand te apuci de schitat si la Patrol sa imi dai sabloanele ..schitele ..ca eu nu sunt talentat... si sa fac si eu. Merci Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Re: confectionare rafturi depozitare + masuta in usi portbagaj TLC 80 F misto.. Radui cand te apuci de schitat si la Patrol sa imi dai sabloanele ..schitele ..ca eu nu sunt talentat... si sa fac si eu. Merci Patrolul il asa cum a venit de la baietii cu ochii mici. Daca ii pun si sertare chiar ca ii dublez valuarea. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate