vstef_is Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Nu eram neaparat setat pe Disco2, desi mi-a placut intotdeuana. Ceea ce m-a convins a fost disponibilitatea unei masini in mintile ei (nu neaparat perfecta), colac peste pupaza a unui coleg de pe forum pe care l-am sunat, l-am intrebat daca merita sa imi bat capul. A spus da, zis si facut, iar pana acum a meritat. Astfel incat dupa o absenta destul de indelungata de pe forum, marcata si de o lipsa completa de acaret 4x4, o ratacire pe doua roti care insa nu se opreste, am revenit si sper sa ne revedem la intalniri si iesiri. :x Atasat, Land Rover Discovery 2 din 2002 (ma rog sfarsit de 2001) cu Td5, Manuala, Central blocant, bara fata si bara spate metalice, troliu, multe leduri (prea multe), clima 'bizonica', ACE, suspensie Terrafirma +5 care a inlocuit pernele de pe spate, vizite ocazionale de la 3 prieteni si cam atat. Functioneaza bine, merge, si sunt foarte impresionat de sistemul ACE... nu credeam ca functioneaza in halul asta de bine. Cam asta ar fi. Behlod the wonder. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camargue Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Felicitari! E o masina frumoasa. Sa te poarte sanatos.:1100643094: °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Frumos cotetz:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 (editat) Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Hopaaaa !!! "Ce...avem....noi, aicea ?!?" De la ARO la LR....?!? Asta suna cam bizaaar !!! :ha: Apropo, daca mai mergem pe la Max, pe muntii aia, ma ofer sa te iau si la dus si la intors ca sa nu se intample vreo ne-intamplata ! :ha: (Sper ca mai ai track-ul de la intoarcere....:wink:) Ce naiba inseamna "ACE" ?!? Ca imi vine-n cap doar vorba aia : "ace, brice si carice"......:ha: Editat Septembrie 9, 2017 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 ACE - Active Cornering Enhancement. E un sistem misto, sensoristico-hidraulic, care iti ridica partea exterioara a masinii conform curbei pe care o negociezi. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 (editat) Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 ACE - Active Cornering Enhancement. E un sistem misto, sensoristico-hidraulic, care iti ridica partea exterioara a masinii conform curbei pe care o negociezi. Interiorul George, nu exteriorul! :grin: Adica partea masinii dinspre interiorul curbei! Editat Septembrie 9, 2017 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Bre, tu vrei sa ma rastorni? Merci, ma descurc si singur:grin: ACE ridica exteriorul masinii: daca iei curba la dreapta, ridica botul pe stanga, daca iei curba la stanga ridica botul pe dreapta. Exterior curbei, pentru a mari stabilitatea. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 (editat) Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Si Io parca as prefera sa imi ridice masina pe partea din interior a curbei..unde masina se apleaca in mod natural.....Asta daca nu tin mortis sa ma rastorn... LE:...totusi zicea bine Giorgel... Editat Septembrie 9, 2017 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Interiorul George, nu exteriorul! :grin: Adica partea masinii dinspre interiorul curbei! Daca iti ridica interiorul curbei,te rastorni naibii......numa zic Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 (editat) Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 ACE e mai complex de atat, pe langa faptul ca actioneaza impotriva inclinarii in curbe are efect si la franare sa nu se puna "in bot" si o facilitate pt off-raod numita "side slope detection" plus ca una cu ACE articuleaza mult mai bine decat una fara ca elibereaza barile de torsiune la flexari mari.... nu o sa o lungesc ca e poveste lunga, o demonstratie pt ce face pe drum in video(mai las vreo doua zile discutia asta desptre ACE aici pana se lamureste lumea dupa aia o mut ca stricam topicul de prezentare al masinii) Editat Septembrie 9, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Ieri a primit un ITP proaspat, fiind autoutilitara trebuie in fiecare an si aproape i se implinise sorocul. A primit si o cura de slabire, a pierdut led barul, grilajul despartitor de autoutilitara, un cdchanger nefunctional, plus refacut instalatia de proiectoare. ACE nu stiu sigur cum functioneaza, dar pe curbe e incredibil cum sta. Iar in teren se misca bine si flexeaza usor. I-am aratat o scurtatura prin pasul Boncuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Sa-l stapanesti sanatos Stef! :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Sa te poarte sanatos! :grin: Si altadata fara surprize din astea pe la Baia Mare! A fost placuta dar prea scurta. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Sa te poarte sanatos! :grin: Si altadata fara surprize din astea pe la Baia Mare! A fost placuta dar prea scurta. :grin: Cu surprize mai lungi primiti? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Acum arata in felul urmator, dar vor mai urma operatiuni de mentenanta / cosmetice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Comparand cu faza initiala proiectorul ala pe langa ca obtura racirea nici nu arata bine ca acum mie imi place mai mult la nivelul la care poate sa-mi placa cu ditamai bull-barul ala de care nu-s incantat deloc...dar asta e chestie de gusturi care nu se discuta:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Din pacate / fericire nu a fost alegerea mea asa a venit. Poate pe viitor ma gandesc la un alt model de bara fata, care sa includa si suport de troliu, dar nu e foarte urgent. Si mie imi place mai mult fara led-bar, imi place cum ruleaza Td5-ul, dar inteleg ca necesita niste 'love and care' ca sa functioneze in parametri. In acest sens miercuri baia de ulei urmeaza sa fie data jos pentru un studiu de piata pe esantionul reprezentativ reprezentat de prezonul magic de la pompa de ulei. Garniturile si cablajele de la injectoare au fost anterior recent schimbate, astfel incat a mai ramas doar pinionul cu pricina de verificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Daca vrei sa fii scrupulos si linistit 100% capacul din fata ar trebui dat jos si vazut in ce hal sunt intinzatoarele de la lant ca sunt dintr-un fel de plastic, la mine a fost un fel de noroc ca pe la in jur de 170.000km(eu am luat-o cu 150.000) s-a crapat carcasa rulmentului de la ventilator si cand a fost dat jos intinzatorul principal era in stare jalnica gata sa se rupa in orice moment si cand a fost apucat sa fie demontat s-a sfarmat de ziceai ca-i paine uscata, depinde de regimul de racire pe care l-a avut inainte ca la alea care merg mult timp la nivelul superior acceptat de ceas cat sta la mijloc(pana in 115*C). poza atasata provine de la una cu vreo 200.000 dar care avea doua spoturi gigant in fata radiatorului si roti uriase, asa s-a rupt in mana dupa ce a fost demontat... e cam de speriat dar chestia nu e foarte comuna totusi, sunt sigur ca e din cauza racirii inadecvate NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Pentru aceasta operatiune am nevoie de garnituri / something? Presupun ca trebuie demontat cam tot - bot, radiator, etc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Nu cred, doar fuliile si capacul fata, nu are garnitura...dar la chestiile astea mecanice eu nu ma prea pricep ca am mecanic priceput dar tin minte ca nu era desfacut radiatirul cand m-a chemat sa vad ca nu am stat langa el NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 oho ... bravo Stefule .... ai revenit in randul detinatorilor de acarete ... pai sa-l scoatem la o iarba verde ... un coclau ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Multumesc mult, dl. Tarzy, sa ne vedem cu bine pe coclauri! Intre timp am efectuat operatiunea magica de testare prezon prindere pinion pompa de ulei. NU avea deloc pasta de blocaj pe el - nu era inca desfacut, dar era cam slab, s-a desfacut foarte usor. Probabil ar mai fi tinut cateva mii bune, poate 10-20 de mii, nu sunt sigur. Dar acum are garnitura noua, pasta de blocaj si asteapta jar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Intre timp a primit si ulei nou in cutie, original Land Rover. Se simte diferenta cu ochiul liber, schimba mult mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Eu mi-am montat asta http://www.onlinegearboxparts.com/product/discovery-1-2-lt77-r380-slickshift-inc-td5/ , abia acum pot spune ca schimba vitezele cum trebuie 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Re: Noua achizitie - Land Rover Disco2 '02 Genial, comand de indata! Any other tips? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate