Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Help needed: piese toyota

Yonutz

Postări Recomandate

E un magazin undeva langa gradina botanica, cum urci dealul pe langa gradina [venind dinspre chei], inainte de gradina faci dreapta si acolo e un magazin tot pe dreapta ... de acolo am luat eu piesele ptr hiluxul meu ...Au preturi corecte si marfa de calitate [ asta se poate verifica! Din pacate nu mai am telefonul ... poti merge pana acolo sa vezi ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Help needed: piese toyota

Eu mi-am luat cate ceva de la www.japanparts.ro nu au chiar de toate, unele iti spun ca nu pot aduce decat originale-nu lua ca-s mai scumpe ca cele de la Rep Toyota de pe cheiul Dambovitei, dar 75% din ce ai nevoie iti pot aduce la preturi ok

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Ia de la reprezentanta. Preturile nu sunt mult mai mari dar calitatea da. Setul de garnituri pentru omocinetica este in jur de 650 lei pentru amandoua rotile. Simeringul de la planetara cam 20-30 lei. Am sunat eu zilele trecute la Brasov la Toyota si mi-au spus preturile acestea.

Eu m-am pacalit cu niste bujii incandescente Nipparts care numai incandescente nu se faceau. De atunci numai originale!

Link spre comentariu

coane tu n-ai semnal nici la sms??

ca sa reproduc ezact:

"omul cu garniturile adica"

sa inteleg ca mai era un mesaj inainte???

:P

da nenea

mai erea unu sms inainte, care zice 0722633591 paul totalcar (mersi alex again)

ironia e ca stau langa o antena orange. nu mai comentez.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

EPC ul asta nu se poate pune pe http://www.transfer.ro? :hi

uite-l online: http://www.toyodiy.com/parts/ spor la cautari.

cu codul de acolo poti suna orice dealer de piese, le dai codul format din 10 cifre si iti spun daca au piesa pe stoc. asa lucrez si cu alpadrino, si cu japan parts si cu toyota romania cind caut vreo piesa.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare