Yonutz Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 E un magazin undeva langa gradina botanica, cum urci dealul pe langa gradina [venind dinspre chei], inainte de gradina faci dreapta si acolo e un magazin tot pe dreapta ... de acolo am luat eu piesele ptr hiluxul meu ...Au preturi corecte si marfa de calitate [ asta se poate verifica! Din pacate nu mai am telefonul ... poti merge pana acolo sa vezi ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Help needed: piese toyota Eu mi-am luat cate ceva de la www.japanparts.ro nu au chiar de toate, unele iti spun ca nu pot aduce decat originale-nu lua ca-s mai scumpe ca cele de la Rep Toyota de pe cheiul Dambovitei, dar 75% din ce ai nevoie iti pot aduce la preturi ok Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Help needed: piese toyota acum 2 sapt. am luat eu de la al padrino cruce de cardan si garnit pt homeo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Help needed: piese toyota Ia de la reprezentanta. Preturile nu sunt mult mai mari dar calitatea da. Setul de garnituri pentru omocinetica este in jur de 650 lei pentru amandoua rotile. Simeringul de la planetara cam 20-30 lei. Am sunat eu zilele trecute la Brasov la Toyota si mi-au spus preturile acestea. Eu m-am pacalit cu niste bujii incandescente Nipparts care numai incandescente nu se faceau. De atunci numai originale! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Help needed: piese toyota Eu de obicei mergeam in Pipera. Mai nou merg la Brasov. Si acolo imi cer seria desi eu vin de acasa cu codurile pieselor scoase din EPC. Fac asta ca sa fie siguri ca nu comanzi altceva si dupa aceea zici ca e vina lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Help needed: piese toyota @dan krp: nu te-a ajutat paul !?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Help needed: piese toyota ce inseamna EPC?programul de piese toy? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Help needed: piese toyota Da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Help needed: piese toyota vreau si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Help needed: piese toyota sunt scump a n-am semnal. nu te face ca n-ai primit sms de la mine cu paul totalcar, omul cu garnituri.... hmm! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Help needed: piese toyota Eu am luat Toyota EPC de pe torrente. E destul de mare. Daca e pot sa scriu pe DVD si sa va dau. Dar nu stiu cand mai ajung pe la Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Help needed: piese toyota coane tu n-ai semnal nici la sms?? ca sa reproduc ezact: "omul cu garniturile adica" sa inteleg ca mai era un mesaj inainte??? :P da nenea mai erea unu sms inainte, care zice 0722633591 paul totalcar (mersi alex again) ironia e ca stau langa o antena orange. nu mai comentez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Help needed: piese toyota EPC ul asta nu se poate pune pe http://www.transfer.ro? :hi Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Help needed: piese toyota EPC ul asta nu se poate pune pe http://www.transfer.ro? :hi uite-l online: http://www.toyodiy.com/parts/ spor la cautari. cu codul de acolo poti suna orice dealer de piese, le dai codul format din 10 cifre si iti spun daca au piesa pe stoc. asa lucrez si cu alpadrino, si cu japan parts si cu toyota romania cind caut vreo piesa. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate