marius nasa Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Probleme frontera sport 2.0 i Salut,una din problemele unui Opel Frontera este pompa de benzina ,am patit asta la vreo 3 masini,pretul mare al unei pompe originale,m-a facut sa comand de alt model ,Vectra parca zicea mecanicul meu,dar gradul de compatibilitate nu era foarte mare,pompa cedand dupa 2 saptamani,in final am inlocuit vreo 3 pompe,poate nici mecanicul nu era de 10 ,dar cred ca si pompele schimbate erau destul de proaste ....aviz amatorilor,verificati inainte de achizitie sa functioneze tot la masina si un sfat nu cumparati noaptea masini eu mi-am dat pumni in cap pt astfel de greseli apoi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Probleme frontera sport 2.0 i Foarte adevarat. Si ca sa punem cireasa pe tort cu pompa de benzina, nu are nici acces din habitaclu. Trebuie dat jos rezervorul (Care nu are decat 80 litri) si asta cu grija, ca daca pica rupe aproape toate cuplajele. Eu am schimbat vreo 3 pompe (care mi-au picat numai iarna, pe ger, facand o veselie sa umblu cu mainile goale pe sub ea), apoi am decis ca sa pun una externa de la o Vectra A, care merge unsa. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Probleme frontera sport 2.0 i Foarte adevarat. Si ca sa punem cireasa pe tort cu pompa de benzina, nu are nici acces din habitaclu. Trebuie dat jos rezervorul (Care nu are decat 80 litri) si asta cu grija, ca daca pica rupe aproape toate cuplajele. Eu am schimbat vreo 3 pompe (care mi-au picat numai iarna, pe ger, facand o veselie sa umblu cu mainile goale pe sub ea), apoi am decis ca sa pun una externa de la o Vectra A, care merge unsa. Parca mai devreme putin merge o pompa de cielo tot "ca unsa" .Acum este externa de vectra a? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Probleme frontera sport 2.0 i A mai mers ""ca unsa"" inca o luna, dupa care a picat si aceea. Acum cea de vectra merge ""ca unsa"" .:al Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leonford Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Probleme frontera sport 2.0 i Salut , tot imi apare check engine , am schimbat si sonda lambda cu una second tot Bosch (50LEI) dar din pacate nu am fost atent la seria sondei . Sonda originala, cred : Bosch 12V - 0 258 003 243. Ramane de studiat . Am facut si toba 260lei , catalizator ???. O poza cu sonda veche . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leonford Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Probleme frontera sport 2.0 i Apropo de pompa de benzina , am ramas fara benzina asa ca m-am inervat si am demontat rezervorul . Binenteles cu blandete sa nu stresez prea tare suruburile scutului . SURPRIZA , cum era indoit scutul asa si rezervorul , pompa de benzina a urcat in sus ...... . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aLKS Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 (editat) Re: Probleme frontera sport 2.0 i Salut, nu am vrut sa deschid alt topic poate imi raspunde cineva aici. Sunt cu masina trasa pe dreapta din cauza pompei de benzina. Mecanicul nu gaseste un model care sa se potriveasca, ultima data a comandat 4 pompe after market (pe toate sunt trecute tot felul de marci de masini opel kadet, fiat nu stiu de care etc) si nici una nu lucreaza in parametrii; de fapt se si vede pe ele ca nu sunt ca si modelul original ca forma.Am inteles ca pe original nu se gasesc ?!?!?!?! Am mai pus o pompa noua care nu era compatibila 100% si a cedat dupa 1 saptamana. Daca stie cineva ce model de pompa e nevoie, eventual cod de piesa . Date din cartea masinii : motor C20NE serie sasiu SED52SUD2RV611303. Multumesc! Editat August 5, 2017 de aLKS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melculbeat Postat August 6, 2017 Partajează Postat August 6, 2017 Re: Probleme frontera sport 2.0 i Salut, Iti dau detalii pe whatsapp, 0737025105 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate