Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sugestie site de hosting bun

Irod

Postări Recomandate

Dupa cum poate unii dintre voi ati observat deja , Photobucket este acum pe bani. Problema este ca nu exista mai multe planuri tarifare , ci doar unul singur in valoare de 400 $ pe an. In consecinta m-as indrepta spre un alt site de hosting. Puteti sa ma sfatuiti va rog ? Voi ce mai folositi ? Editat de Astral

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sugestie site de hosting bun

Asta cu flick suna ok, macar pana incep si astia sa ceara bani, dar, data fiind experienta cu photocanci, cred ca e periculos sa urci pe site-ul lor 1 Tb de poze si apoi....

Si decat sa le dau lor bani pentru hosting, mai bine imi iau un SSD ca sa fie sansele mai mici de belele ca in cazul unui HDD.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Sincer, decat SSD tot un raid mirroring pe HDD mi se pare o solutie mai buna. Si SSD poate pica la fel de bine dezavantajul fata de suportul magnetic e ca daca va face plici nu mai recuperezi nimic, macar la HDD, daca se duce placa logica a HDD-ului se poate schimba cu una de la acelasi tip functionala sau se pot scoate platanele (intr-un laborator specializat) si pune intr-un HDD similar si astfel recupera datele. Oricum si SSD daca veti alege recomand dubla redundanta a raid mirroring (scrie aceeasi informatie pe 2 medii in acelasi timp si in cazul in care unul se defecteaza informatia ramane pe celalalt).

Link spre comentariu

mie Microsoft OneDrive mi-a dat 105gb de stocare.

Google Drive mi-a dat pana acum doar 5GB...

Separat, am un Synology NAS .... dar care un singur HDD momentan, la care ii fac cam o data pe an backup pe un SSD.

Dar, orice NAS cu minim 2 HDD-uri stie de mirroring. Investitia merita.

Toyota FJ40 1979 "in reconstructie"

Toyota Land Cruiser BJ73 1990 (VM)

Chevrolet Suburban 1988 6.2 diesel 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare