Antonio Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 stie cineva daca farurile de niva se pot schimba cu alt model, ptr ca nu-mi plac deloc, si m-am uitat si pe forumul de la rusi si nici acolo nu am vazut macar una modificata la faruri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: faruri de niva este o niva galbena pe internet ce are fatza de lancia ,dar nu as putea sa iti spun cat de greu se poate modifica sau nu! p mine ma batea gandul intr-o vreme sa pun niste faruri de blazer model mai vechi di acelea patrate ,2 pe stanga 2 pe dreapta dar m-am reazgandit caci aveam mult de muca cu masca,si cu cpola ce tzine farurile! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: faruri de niva crezi ca merita modificarea? 1.farurile originale au o lumina destul de buna; 2.strici tot aspectul "fioros" al nivei :P http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: faruri de niva apropo ,am uitat sa mai completez... : farurile bat destul de bine si cred ca asta conteaza in ce mai mare masura caci daca vroiai o masina frumoasa ca sa iesi cu ea la agatzat nu iti luai o niva! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: faruri de niva stai linistit khumal ca si niva face fata la chestiile din astea :banana http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: faruri de niva daca spui tu ,cred pe cuvant... :h5 ,dar eu at cand mi-am dorit si luat una ,nu ma gandeam sa merg la agartzat cu sa ma poarte si sa ma scoata din noroaiele in care imi doresc sa ma plimb si s aimi arate perisajele pe care mi le-am dorit sa le vad,evident dintr-o niva! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: faruri de niva eu earam curios daca se pot schimba ptr ca nu am vazut pe nicaieri si eram tare curios sa vad cum da, normal ca masina nu e de agatat femei ca deja sunt insurat, acum agat cu ea mai tot timpu foarte mult noroi :ha: . dar totusi as vrea sa vad si eu cum dau alte varuri pe o niva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: faruri de niva Nici eu nu am văzut... oare care o fi motivul? (De fapt am văzut pe undeva pe net 1-2 tuninguri optice (?) de prost gust... Åži eu sunt supermulÅ£umit de farurile originale. Mai ales după ce am schimbat becurile originale (Philips standard) cu Osram Silverstar. PoÅ£i pune eventual niÅŸte proiectoare dedicate dacă chiar faci offroad de noapte. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate