Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

faruri de niva

Antonio

Postări Recomandate

Re: faruri de niva

este o niva galbena pe internet ce are fatza de lancia ,dar nu as putea sa iti spun cat de greu se poate modifica sau nu!

p mine ma batea gandul intr-o vreme sa pun niste faruri de blazer model mai vechi di acelea patrate ,2 pe stanga 2 pe dreapta dar m-am reazgandit caci aveam mult de muca cu masca,si cu cpola ce tzine farurile!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

apropo ,am uitat sa mai completez... : farurile bat destul de bine si cred ca asta conteaza in ce mai mare masura caci daca vroiai o masina frumoasa ca sa iesi cu ea la agatzat nu iti luai o niva!

Link spre comentariu

daca spui tu ,cred pe cuvant... :h5 ,dar eu at cand mi-am dorit si luat una ,nu ma gandeam sa merg la agartzat cu sa ma poarte si sa ma scoata din noroaiele in care imi doresc sa ma plimb si s aimi arate perisajele pe care mi le-am dorit sa le vad,evident dintr-o niva!

Link spre comentariu

eu earam curios daca se pot schimba ptr ca nu am vazut pe nicaieri si eram tare curios sa vad cum da, normal ca masina nu e de agatat femei ca deja sunt insurat, acum agat cu ea mai tot timpu foarte mult noroi :ha: . dar totusi as vrea sa vad si eu cum dau alte varuri pe o niva.

Link spre comentariu

Nici eu nu am văzut... oare care o fi motivul? (De fapt am văzut pe undeva pe net 1-2 tuninguri optice (?) de prost gust...

Şi eu sunt supermulţumit de farurile originale. Mai ales după ce am schimbat becurile originale (Philips standard) cu Osram Silverstar.

Poţi pune eventual nişte proiectoare dedicate dacă chiar faci offroad de noapte.

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare