Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Frontera sa fie aleasa?!

moroiu

Postări Recomandate

Importat e sa gasesti o masina buna (intretinuta), ca daca nimeresti un cazan iti blestemi zilele si asta e valabil pentru orice marca.

Cand s-au vandut Frontere bune, nimeni n-a fost interesat, dar cand s-au vandut tot felul de catastrofe, mai ca licitau pentru ele, in ciuda avertismentelor noastre.

O Frontera intretinuta si cu un sofer care o cunoaste poate multe ... la fel cum o masina de top cu un sofer fara abilitati va fi de rasul audientei.

Frontera a fost fabricata din '92 pana in 2004, cu varianta A ('92 - '98) si B (99 - '04). A-urile sunt mai robuste, dar mai slab motorizate. Tot la A, pana in '95 au pe spate arcuri pe foi, dupa '95 au pe spate arcuri elicoidale. Toate au pe fata bari de torsiune.

Ca idee, Cristian1 sau Cristi Sj pe facebook, in ciuda varstei, este cel mai titrat in a da sfaturi despre Frontera.

Eu am modelul A cu motor de 2,2 benzina fabricata in 1996, iar daca vrei sa vezi cam cum merge in teren, poti vedea pe youtube cautand "thestelea" ... Sunt multe videoclipuri, dar nu toate sunt reprezentative.

Bafta in orice vei alege!

• Like 2
4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mulțumesc pentru informații.

Frontera mi se pare o alegere foarte bună. Au prețuri decente, nu par să aibe probleme grave de rugină și ar fi relativ fiabile din ce am citit pe aici și prin alte părți. Piese ar exista și nu la prețuri extrem de mari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare