pasek Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 am o problema cu motorasul de la un far ( cel cu care se regleaza pe verticala farul), vreau sa-l dau jos sa vad ce e cu el, am vazut ca trebuie sa dau jos mai intai grila, apoi farul cu tot cu motoras, cum naiba dau jos grila?! Am vazut ca pe la mijloc e un surub dar restul pe unde sint? :roll: In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: grila vitara in laterale, se prinde de aripi. Vezi ca mai sunt si niste cleme pe acolo, undeva deasupra farurilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: grila vitara sa fii atent sa nu cumva sa mai ai in plus ceva surube negre de "rigips" :grin: :grin: bagate din bara in masca,am gasit la multe masini asa, :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: grila vitara Multumesc, o sa incerc din nou simbata... ieri m-am invirtit vreo doua ore pe linga grila aia :P In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: grila vitara Nu m-am putut abtine si am demontat azi, bineinteles ca a trebuit sa dau jos si bullbar-ul sau cum naiba se numeste care era prins de sasiu cu niste suruburi in imbus... nu s-au desfacut decit cu dalta si ciocanul, dupa vreo doua ore :grin: Problema la motoras consta in roata dintata de pe axul motorasului care e facuta praf... asa ca intrebare: are cineva de vinzare sistemul electric de reglare al farului? In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate