Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bertone Freeclimber, Daihatsu deghizat. Noua jucarie

dcosmin

Postări Recomandate

Re: Bertone Freeclimber, Daihatsu deghizat. Noua jucarie

Revino si tu cu niste poze clare de pe sub fusta doamnei sa vedem si noi cum arata.

Merci! Sau poate ne vedem sa o vad si eu live

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Revino si tu cu niste poze clare de pe sub fusta doamnei sa vedem si noi cum arata.

Merci! Sau poate ne vedem sa o vad si eu live

O sa pun si poze, momentan nu am smartphone, de cateva luni am renuntat la ele.

Ne vedem si live, mai povestim. Poate vine si caphone si cine mai e din Bucuresti la o discutie ca e frumos afara.

Link spre comentariu

.

Acum trebuie sa ii schimb distributia. Nu stiu ce sa iau contitech, gates, ina. Care e mai buna?

Oricare din aste e buna . Ia-o pe cea mai ieftina dintre ele .

Link spre comentariu

Astazi a primit o purificare interior, inclusiv mochete, scaune. Spalat, aspirat tot. A iesit super.

Cateva poze inainte. Maine pun si dupa. :P Si de dedesubt.

http://i65.tinypic.com/1rdtf8.jpg

http://i63.tinypic.com/53obkl.jpg

http://i63.tinypic.com/2uswv4p.jpg

http://i66.tinypic.com/29uyoee.jpg

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am rezolvat astazi cu aeroterma si la Bertone. Multumesc lui Catalin pe aceasta cale ;)

Joi merg sa schimb niste bucsi.

Aveti idee unde le gasesc pe cele de la bara stabilizatoare care sunt in lateral?

Link spre comentariu

Viteza maxima?:))) Cred ca ai fi singurul de pe acest forum care ar testa viteza maxima la un vehicul 4x4 de acest tip.

Sincer nu stiu sa iti raspund si nici nu cred ca voi afla vreodata intrucat nu voi dori sa testez acest aspect.

Consumul nici asta nu stiu sa zic, dar in Bucuresti cred ca e 12 cu rotile astea. Probabil cu cele originale mai mici are consum mai mic. Oricum Bfg-uri at mie mi se par mai grele decat altele.

ps: cand am adus-o acasa, am mers pe dn1 si cu 130 la un moment dat sa vad daca are viata in el motorul deci na, se poate.

Editat de dcosmin
Link spre comentariu

Viteza maxima mai mare inseamna viteza de croaziera mai mare, ceea ce m-ar avantaja pentru ca nu locuiesc langa munte.

Caroseria de Feroza imi place (cabrio), este o masina potenta in teren pentru ceea ce imi trebuie mie. Garda la sol destul de mare fara modificari, spatioasa. Am crezut ca motorul de BMW aduce un plus la viteza maxima si am presupus ca aceasta viteza este scrisa in certificatul de inregistrare/cartea de identitate. Acum cateva luni era un Bertone de vanzare prin Brasov daca nu ma insel, dar am ratat momentul.

Oricum, multumesc pentru rapiditatea raspunsului.

Link spre comentariu

Eu cred ca judeci gresit putin. Astea nu sunt masini de viteza, indiferent ca are viteeza maxima 175, ea nu e facuta sa mergi cu 140 constant. Daca vrei asa ceva, iti trebuie un Suv, nu ceva de genul asta.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Stie careva ce fel de suruburi trebuie pentru a monta scutul motor original? Cel mic de sub baie? Ca am luat un scut de la autoluc dar nu am suruburi. Si de unde sa le iau? Mersi

Link spre comentariu

Salut,

Daca faci referire la scutul din imagine, iti sunt necesare patru suruburi M8x20mm plus saibele aferente.

surub.thumb.jpg.fa1382ca804b196550b86e52f764a1dd.jpgscut.jpg.594ad93566edbc4da378808aa8fa8dd2.jpg

Cu respect,

Paul D.S.

Editat de 4x4
NIHIL SINE HONORE
Link spre comentariu

cred ca da, este vorba de scutul care vine sub baia de ulei. Unul mic. Oare unde se gasesc suruburi din astea? Multumesc

In principiu la orice magazin de bricolaj, personal ma aprovizionez de aici.

Cu respect,

Paul D.S.

NIHIL SINE HONORE
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am fost astazi sa montez scutul acela din fata si surpriza, nu se potriveste.

Scutul l-am luat de la autoluc si este de FEroza. Se pare ca e mai ingust si mai scurt, practic nu are nicio treaba cu Bertonele.

Are cineva un Rocky sa masoare scutul sa imi zica si mie dimensiunile? Ca poate o fi de Rocky sasiul..

Link spre comentariu

Rocky cu punte independenta fata, ca eu de exemplu am scut doar sub cutia de transfer ca puntea fata e rigida si e sub motor deci scut acolo nu exista unde ai tu nevoie.

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Salut Cosmin,

Am facut ceva poze si masuratori pentru scutul acela de sub baia de ulei, sper sa te ajute.

Ca idee, la modelul meu de Rocky sunt 3 scuturi care vin unul in prelungirea celuilalt.

20171228_182116_resized_1.thumb.jpg.a411ec6ec57c2c8e64d3fe019ccb4d80.jpg

20171228_182154_resized_1.thumb.jpg.25d767f02a965cf0f1273948f4085807.jpg

359195111_NewDoc2017-12-29.thumb.jpg.4eba029ef47038d981065440bb229a61.jpg

Link spre comentariu

Salut Cosmin,

Am facut ceva poze si masuratori pentru scutul acela de sub baia de ulei, sper sa te ajute.

Ca idee, la modelul meu de Rocky sunt 3 scuturi care vin unul in prelungirea celuilalt.

Salut Iulian. Multumesc mult, se pare ca e de Rocky sasiul. Am fost ieri cu Rocky meu sa ii schimb uleiul si am vazut ca scuturile arata cam la fel ca cele din pozele astea.

Poate gasesc la autoluc. Eu am nevoie de toate cele 3 scuturi..

Link spre comentariu

Si ca un update, am schimbat si axa cu came, culbutori si tacheti, garnitura capac si acum motorul se aude cum trebuie.

Cred ca mai trebuie sa schimb termostatul pt ca se ridica apa abia dupa 10 minute de mers ceea ce e mult.

La Rocky dupa cateva sute de metri deja se misca acul la apa.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Vreau și eu la mecanicul rău. De ce ai schimbat axul cu camerele și culbutorii?

tacanea in mers. Mai puteam sa merg asa ca nu avea nicio problema, dar ma enerva si am schimbat tot.

Era fix ca sunetul de Oltcit cand se uzau axele cu cama. Cine a avut oltean stie ca axa cu cama era consumabil.

Link spre comentariu

Vreau si eu o informatie de la cine a avut model de soft top cu capse pt Feroza. Adica acela alb cu tamburusii aia care se infileteaza pe caroserie.

Este etans cand il inchizi? Se intinde bine? ARe ceva chedere?

Intreb pt ca eu am unul modelul negru, cu niste stinghii de plastic care se monteaza pe caroserie si vin prinse in ele marginile softopului.

Si mai vreau sa cumpar unul.

Deci cine a avut, sa sara cu o parere, multumesc. :))

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare