suzuker Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Multa sanatate si infinite realizari! Sa ai parte numai de lucruri mari! :grin: :k :top :pt :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La multi ani si tot ce-ti doresti nene Magnum..........vad ca schimbi prefixul si matale.......hehehe.....te inteleg perfect........ :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La multi ani! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La Multi Ani...sa fi sanatos....sa te bucuri de viata in fiecare zi :gr1 :k PS....bine-ai venit in clubul celor cu 4 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La Multi Ani!!!! :gr1 :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La Multi Ani si sanatate! :gr1 :k :k :k :k :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La multi ani !!!!! :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! Multa sanatate si la multi ani(fara probleme in trafic). :gr1 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! Va multumesc si va doresc si voua la fel! :be :2dr La multi ani si tot ce-ti doresti nene Magnum..........vad ca schimbi prefixul si matale.......hehehe.....te inteleg perfect........ :h5 Eu, inca mai incerc sa ma inteleg... inca nu realizez ca am 40 - trebuie sa ma uit in buletin de fiecare data... practic, nici nu ma simt de 40... da' de fapt, ce sunt aia 40 - ca mintea mea n-a ajuns asa departe?!! :ypu ... PS....bine-ai venit in clubul celor cu 4 :grin: :op Marius, mai e mult de la clubul celor cu 4, la clubul celor cu 4x4?!!! :P :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! Respect indelungat Sanatate maxima si la multi ani ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! :Gr La multi ani " colegu' "! :Gr :dr2 ... si la multi kilometri :dr2 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! Stai nene Magnum.....ca inca nici eu nu stiu cum e cu 4........mai am 4 zile pina aflu.....hihihi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La Multi Ani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! la multi ani colegu` :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La Multi Ani! Sanatate si numai bucurii :Gr :k Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! LA MULTI ANI DOMNULE....si la multi kilometri fara probleme! Drumuri bune colegu! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La multi si fericiti ani; tot ce-ti doresti sa se implineasca !... :grin: :h5 :rsp :k :be :Gr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! Well, well, well... :1 La multi ani! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La multi ani! Multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca! Tot respectul pentru postarile dvs. si pentru pasiunea dovedita :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La multi ani !.................si drumuri cit mai bune ! :gr1 :k :k www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: La Multi Ani Magnum! La mulÅ£i ani Magnum! :k " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate