stelea Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Am avut surpriza sa constat ca anumiti distribuitori/vanzatori au schimbat conditiile de garantie la acumulatori, in sensul ca nu mai e suficient sa faci verificarea dupa montaj, ci si o verificare periodica la 6 luni ... Daca nu se face verificarea la 6 luni, se pierde garantia ... Bineinteles ca nu te atentioneaza nimeni de aceste modificari, dar sunt stipulate in certificatul de garantie. Asa ca ATENTIE! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Re: Garantie acumulatori Orice ar scrie ei in certificat nu au dreptul sa iti refuze garantia, bineinteles cu conditia sa nu o deteriorezi tu ( lovituri, sparturi in carcasa etc). Daca te refuza faci repejor reclamatie la OPC pentru ca nu ti-au respectat drepturile de consumator si se lasa cu amenda + masura de inlocuire a obiectului defect. Stima, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
205 Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Re: Garantie acumulatori E destul de veche treaba asta, eu am patit-o acum cativa ani, cand am luat o baterie Varta. Am fost la prima vizita (6 luni), totul ok, la a doua aflu ca service-ul ala sau ce mama lui o fi fost a dat faliment :) si se ocupa alt service, vizavi. Aia au avut tupeul sa-mi ceara bani pentru chestia asta (pentru verificare). Am crezut ca mor cu ei de gat, nu pentru aia 20 de lei, ci pt. principiu (daca ei te obliga sa mergi atat de des pentru garantie atunci sa nu te puna sa mai si platesti). Pana la urma m-am dus la magazinul de unde am luat bateria, am facut si acolo scandal si aia m-au trimis la alt service la care nu a mai trebuit sa platesc verificarea. Dupa aia nici nu m-am mai dus. Macar a tinut vreo 3,5 ani. Daca mai tine iarna asta deja si-a scos banii :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Re: Garantie acumulatori "Cumparatorul are obligatia sa efectueze verificarea valorii tensiunii de incarcare o data la 6 luni de catre o firma verificatoare autorizata R.A.R." "Nerespectarea acestor conditii duce la pierderea dreptului de garantie" ... http://www.intercars.ro/pliki/File/Romania/CERTIFICAT%20DE%20GARANTIE%20ACUMULATORI.pdf 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate