mushudog Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 (editat) Salut! Dupa framantari de toate felurile si schimbari de situatie sunt 95% hotarat sa il iau pe asta: Discovery 2 Td5 https://www.olx.ro/oferta/discovery-2-td5-ID8nhsN.html Omul il are din aprilie, l-a luat din arges de undeva stock si l-a modificat pt el in anul asta. Zice ca i-a luat apartament lui fiu-su si ca are nevoie de bani. Asta e povestea cel putin. --- Stiti vreun mecanic in cluj care se pricepe la ele? La ce sa fiu atent cand dau o tura saptamana asta? Sau e prea riscant sa iau unul modificat?! Editat Octombrie 15, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Re: Cred ca asta e : Disco 2 -2004- ma gandesc sa-l iau Parerea mea e ca e prea scump doar pt ca are un lift kit, basca si suspensia pneumatica anulata...totodata daca bucsile de poliuretan sunt din alea galbene au sa pice in mai putin de un an toate, la anvelopele alea daca nu are ceva tuning pt racire si putere e o problema... cam atat pot spune la prima vedere NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Re: Cred ca asta e : Disco 2 -2004- ma gandesc sa-l iau Daca are trape ai mare grija. Aproapte toate modelele au probleme cu apa si cu scurgerea si te va costa..mimin 300 eur... asta asa e inceput. Ferry are mare drepate..cu rotile alea daca nu ai ce trebuie o sa tragi mult si bine de ea. Daca si doar daca o iei ai multe de verificat (surub pompa ulei....etc.) ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mushudog Postat Octombrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Re: Cred ca asta e : Disco 2 -2004- ma gandesc sa-l iau Multumesc de sfaturi. E scumpa intr-adevar - dar as fi fost dispus sa platesc pretul intrucat a investit omul ceva bani si timp. Si daca a facut-o ca pentru el ... Dar sunt valide remarcile legate de putere/roti etc si nu cred ca a facut ceva modificari aici. Oricum, intamplator azi am fost la un mecanic cu un patrol la testat si i-am zis ca ma gandesc la Disco 2 mentionat mai sus- omul a sarit in sus si mi-a zis ca ca nici sa nu ma gandesc, cunoaste masina, a fost de cateva ori la el- "curg toate fluidele din ea". Mi-a taiat elanul. Dar joi tot merg la teste cu ea - macar sa vad pe ce cere omul banii astia. Intre timp mai caut - nici nu mai ma intereseaza care o gasesc prima (patrol sau disco)...sa fie in toate mintile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Re: Cred ca asta e : Disco 2 -2004- ma gandesc sa-l iau Daca curgeau fluide din ea se poate ca au pregatit-o pt vanzare si au umplut-o cu leak stop si atunci e nasol, oricum nu merita banii aia, omul a investit in exact ce nu trebuie NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Re: Cred ca asta e : Disco 2 -2004- ma gandesc sa-l iau Si mie mi se pare facuta pe genunchi si nu cred ca fostul proprietar a luat la puricat toate problemele tipice Disco 2. Dimpotriva, e posibil sa aiba o problema de acest gen care sa-l fi descurajat si acum vrea sa o vanda. Ca proaspat posesor de Disco 2 parerea mea e ca trebuie sa ai grija de ea in mod preventiv ca sa te asiguri ca nu pica. Pentru un Land Rover e normal sa curga lichide din ea, inseamna multe simeringuri de schimbat, dar chiar si asa pare foarte scumpa si prea putin si neavizat modificata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mushudog Postat Octombrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Re: Cred ca asta e : Disco 2 -2004- ma gandesc sa-l iau Am hotarat azi ca astept, mai strang bani. Nu mai sunt setat pe o marca sau model...trebuie sa fie in toate mintile si sa isi merite banii. Cu atatia samsari..e destul de greu asta...dar sper. Pana atunci- am luat azi un suzuki vitara cu care sa ma dau pe dealurile din jur. Vineri merg sa vad Disco 2 - doar de curios- dra cu siguranta nu il iau. Pana in primavara...topicul se poate inchide. Multumesc pt sfaturi - m-ati oprit sa fac o prostie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate