pmstancu Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Așa cum spune și titlul anunțului, doresc să cumpăr monede actuale/în circulație, de 1, 5 și 10 bani. Cantitatea necesară trebuie să echivaleze, modo-grosso, suma de 10500 lei. Întrucât nu cred că cineva ar dispune de întreaga cantitate de monedă ca mai sus, prefer să cumpăr, fracții echivalente sumelor de 1000 sau, cel mai puțin, 500 lei. Metoda verificării sumelor va fi cea prin cântărire, precedată de o inspecție vizuală rapidă a monedelor. Pentru încheierea tranzacției se va face o mică hârtie de mână pentru schimb. Sunt dispus să plătesc +5% (maxim 10% pentru cantități ce reprezintă sume de peste 1000 lei) peste valoarea statutară a monedelor. Îmi pare rău, sfidez regulile de publicare a anunțurilor prin nepublicarea numărului de telefon, ofertanții mă pot contacta pe mesageria personală, răspund foarte rapid. Mulțumesc. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Re: Cumpăr monede actuale de 1, 5 și 10 bani si tu ai primit scrisorica de la anaf? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Re: Cumpăr monede actuale de 1, 5 și 10 bani Daca ai cont bancar iti poti face programare pentru ridicare cash in monedele dorite. Sunt obligati sa accepte programarea si monetarul. Comisionul este cel obisnuit de plati casierie. Sunt ambalate la saculeti cu sigiliu aferent si monetar atasat. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Octombrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Re: Cumpăr monede actuale de 1, 5 și 10 bani si tu ai primit scrisorica de la anaf? :) Nuuu, nici vorbă, vreau doar lest pentru o mașină istorică pentru care, doar coincidență, SPIT-ul vrea impozit, plus dobânzi penalizatoare, plus că îmi blochează dreptul de a efectua tranzacții, plus că are niște angajați incompetenți dar obedienți, plus că-mi execută lunar din salariu, plus că fac abuzuri inimaginabile, plus încă o suită de ceva altele pentru care mi-e greu să găsesc sinonime în DEX. Dar asta-i doar o coincidență, am zis-o deja. M-am apucat de fizica de a VI-a, aia cu viteze, mase, inerții, forțe de impact și rezistența materialelor, organice sau nu.... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Octombrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Re: Cumpăr monede actuale de 1, 5 și 10 bani Daca ai cont bancar iti poti face programare pentru ridicare cash in monedele dorite. Sunt obligati sa accepte programarea si monetarul. Comisionul este cel obisnuit de plati casierie. Sunt ambalate la saculeti cu sigiliu aferent si monetar atasat. Mulțumesc pentru sfat, mâine fac o întrebare la bancă. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Re: Cumpăr monede actuale de 1, 5 și 10 bani De curiozitate ce ai facut cu banca? ai adunat banii? Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate