Ovidius4444 Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Avand rotile pe 31 roata de rezerva nu intra in portbagaj. Original masina vine cu o rezerva mica. Multi mi-au sugerat sa ma folosesc de ea , dar in caz de pana cu cea bolnava ce fac , o leg dupa mine ? Nu prea am incredere in spray-uri , snururi,etc cu toate ca am. Am optat pentru urmatoarea varianta : am confectionat un cadru metallic prins de sasiu pentru rezerva. Avantaje : am rezerva pe 31 care se demonteaza in cateva secunde , si am acces la portbagaj. Partea cu esteticul e dilema mea, se merita ? Tot ,,rucsacul,, asta e demontabil. 1 Viata se compune din clipele pe care le tii minte nu din cele care au trecut. generationx90.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Re: Roata rezerva pentru X 90 la prima pana facuta in teren te vei convinge :grin: eu spun ca merita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Re: Roata rezerva pentru X 90 Eu zic ca in teren nu mai conteaza aspectul ci functionalitatea. Ca aspect mergea trasa mai aproape de luneta un pic...dar in rest pare super ok, iar daca e demontabila...cu atat mai bine.... prin oras se da jos. Spor la mestereala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knupz Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Re: Roata rezerva pentru X 90 Arata bine si nu stiu daca exista alt loc mai potrivit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidius4444 Postat Octombrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 (editat) Re: Roata rezerva pentru X 90 Multumesc tuturor pentru aprecieri ,sfaturi ! Detalii constructive, nu stiu daca intereseaza pe multi fiind specifice x90 ( oare cate exemplare de x90 modificate mai sunt ? ) Prin aceasta varianta accesul la portbagaj este restrans , dar naveta de bere intra garantat ! Editat Octombrie 21, 2017 de Ovidius4444 Viata se compune din clipele pe care le tii minte nu din cele care au trecut. generationx90.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Re: Roata rezerva pentru X 90 Multumesc tuturor pentru aprecieri ,sfaturi ! Detalii constructive, nu stiu daca intereseaza pe multi fiind specifice x90 ( oare cate exemplare de x90 modificate mai sunt ? ) Prin aceasta varianta accesul la portbagaj este restrans , dar naveta de bere intra garantat ! Oare cate exemplare de x90 sunt per total (astea modificate sunt si mai rare) Pentru bere intotdeauna se face loc...in conditiile astea cred ca ai intrunit maximum de puncte pentru constructia respectiva :2dr :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knupz Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Re: Roata rezerva pentru X 90 Cu toate ca puteai sa lasi suportii aia mai lungi sa se deschida portbagajul mai mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Re: Roata rezerva pentru X 90 imi place si mie, insa totusi era mai bine daca se putea deschide portbagajul mai mult. felicitari oricum! In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Octombrie 20, 2019 Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Buna Ovidiu ce kit de inaltare ai pe masina? Eu vreau sa pun 195/85/15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate