Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O renovare față lr2, dacă se poate! 😂😂

Cristea13

Postări Recomandate

Salut, care se pricepe la "estetică" ? îmi puteți spune dacă la un land rover freelander 2 din 2008 se potrivește bara față cu tot grilă ( cum și este defapt) de la unul din 2013...2015 "modelul nou" sa zicem așa, mie mi se pare ca linia e la fel...?! a, și farurile ma gândesc ca se potrivesc, acele faruri cu neon sau led ca nu-mi dau seama ce au... tot de pe modelul nou:ha:, deci mai pe scurt sa schimb o față din 2008 cu una de model nou, mulțumesc anticipat! 🖒
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O renovare față lr2, dacă se poate! 😂😂

Salut, care se pricepe la "estetică" ? îmi puteți spune dacă la un land rover freelander 2 din 2008 se potrivește bara față cu tot grilă ( cum și este defapt) de la unul din 2013...2015 "modelul nou" sa zicem așa, mie mi se pare ca linia e la fel...?! a, și farurile ma gândesc ca se potrivesc, acele faruri cu neon sau led ca nu-mi dau seama ce au... tot de pe modelul nou:ha:, deci mai pe scurt sa schimb o față din 2008 cu una de model nou, mulțumesc anticipat! 🖒

Ptr frl 2 poti ıntreba aici şi poti afla mai multe http://www.freel2.com/forum/romanian-vf20.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare