vanatori2001 Postat Octombrie 24, 2017 Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Salutare prieteni, bateria de pe Feroza mea, moarta, astfel ca am pus multimetrul si am constatat ca alternatorul nu mai incarca. M-am apucat si l-am dat jos de pe masina unde am putut observa cu ochiul liber ca este "prajit" in sensul ca bobina statorului, in mai multe locuri, se vedea cu ochiul liber ca este topita, plus ca era si intrerupta. Acum intrebarile...ce ar fi putut sa il arda si daca se poate monta unul mai mare care sa produca un curent mai mare, cel stock avand un curent de incarcare de 45-50 A, pentru a putea monta mai multi consumatori...troliu, proiectoare fata, lateral, spate o statie, etc. A mai facut cineva operatiunea asta pentru ca este evident ca alternatorul ei original este mic, chiar si din punct de vedere fizic, si nu poate sustine consumatori extra. Vorbesc despre 1.6 16v nu si despre Roky care are alternator "serios". Multumesc si astept pareri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Re: Upgrade alternator Feroza poate te ajuta: http://www.warfs.org/index.php?topic=2830522.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes92 Postat Februarie 23, 2020 Partajează Postat Februarie 23, 2020 Atiu ca e vechi topicul, dar poate ajuta pe cineva. La mine alternatorul a avut alt suport si montat sub evacuare. Am pus alternator de c class, de 90A, s'a potrivit la fix. Aceeasi prindere ca pe cel original, de 45A. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bojdka Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Witam jaki model alternatora załozyłeś? 90a ale jaki? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes92 Postat Mai 20, 2020 Partajează Postat Mai 20, 2020 Witam jaki model alternatora załozyłeś? 90a ale jaki? Mercedes C-Class, 1.8 petrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate