blondan2007 Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Buna seara m ar interesa oare grand cherokee cu motor de 2.5 diesel are diferential blocant pe fata sau doar spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Re: diferential fata N-are nici pe fata nici pe spate. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Octombrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Re: diferential fata Pe spate are lsd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Re: diferential fata Pe spate are lsd Si care e legatura cu ce ai intrebat, adica diferential blocant? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Octombrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Re: diferential fata Am gresit am vrut sa zis lsd pe fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Re: diferential fata Din fabrica, pe spate unele au LSD (echipare optionala), iar pe fata diferential simplu (open). Insa, se poate pune cam orice ... au dezvoltat multe variante aftermarket. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Octombrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Re: diferential fata Intreb pt ca am un prieten si i sa rupt o planetara pe fata dar cealalta tragea si nu a facut modificari poate proprietarul anterior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Re: diferential fata Intreb pt ca am un prieten si i sa rupt o planetara pe fata dar cealalta tragea si nu a facut modificari poate proprietarul anterior LSD-ul n-are o asemenea putere ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Re: diferential fata Intreb pt ca am un prieten si i sa rupt o planetara pe fata dar cealalta tragea si nu a facut modificari poate proprietarul anterior Prostii . Treaba aia o face doar un blocant 100% . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate