sogorul Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Dupa multe consultari si dupa multe ore petrecute in fata computerului, in sfatsit tin sa va anunt ca sunt proaspatul posesor al unui Suzuki Jimny. Masina a fost adusa din Germania are 156200 de km, mici urme de rugina si, spre norocul meu, cauciucuri noi M+S de la Nexen. Penreu inceput nu ii voi face mare branza, doar uleiuri, filtre etc. si pe viitor vom vedea. Oricum planurile sunt mari ;). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sogorul Postat Octombrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 (editat) Re: Al meu Jimny! Si poze de la prima iesire Editat Octombrie 27, 2017 de sogorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sogorul Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Re: Al meu Jimny! Am si eu o intrebare, stiti careva ceva despre fitrele Filtron? Ideea e ca am gasit un pachet de filtre pt jimny de la acest brand pe un site unde am niste credite si tot de acolo vreau sa iau si uleiul de motor (5w30) vreo sugestie la brand ...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Re: Al meu Jimny! La filtre,din punctul meu de vedere,nu are foarte mare importanta producatorul.Am vazut marci diferite,cu aceleasi filtre Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Re: Al meu Jimny! Sa-l stapinesti sanatos si multe pimbari! Dar... te rog eu, scoate capacele alea de la roti, ca nu te ajuta la nimic, nici estetic nici in teren. Ca sa nu mai zic ca pot "ajuta" sa retina noroi/zapada/etc. si pe urma o sa ne intrebi de unde ai batai. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Re: Al meu Jimny! Ia niste filtre de calitate , ele normal ca seamana intre ele , doar trebuie sa intre in acelasi loc , dar diferenta de calitate e enorma . Iti recomand Mann sau Mahle , iar ulei foloseste unul de la un producator consacrat . Personal am bagat Motul 10W40 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Re: Al meu Jimny! Eu personal am vazut filtre produse in aceeasi fabrica,cu ambalaje diferite....numa zic Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Re: Al meu Jimny! Eu personal am vazut filtre produse in aceeasi fabrica,cu ambalaje diferite....numa zic Da , ai dreptate , si eu stiu ca Mann produce unele modele si pentru Mahle , Bosch , etc . Dar nu cred ca le face si pentru Nipparts , Filtron si altii . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Re: Al meu Jimny! Aia nu stiu exact,dar stiu ca sunt unele comapanii,care doar schimba ambalajul.Eu ma duc in principiu pe aceleasi marci Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robi_r Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Re: Al meu Jimny! Si poze de la prima iesire [ATTACH=CONFIG]284013[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]284012[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]284012[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]284014[/ATTACH] Buna ,La multi ani! AN NOU FERICIT iti doresc .Frumoasa masina,ce cauciucuri ai pe masina AT/MT sau normale de asfalr(oras) Inca ceva cum atasezi poze si faci upload aici ?Eu ma chinui sa pun poze cu Jimny al meu si nu ma lasa. Sa-l stapinesti sanatos si sa te bucuri de cat mai multe aventuri in natura cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Re: Al meu Jimny! ......... Inca ceva cum atasezi poze si faci upload aici ?Eu ma chinui sa pun poze cu Jimny al meu si nu ma lasa. ...... Cine nu te lasa...? :wink: Probabil ca el citit tutorialul de mai jos si de-aia a reusit sa puna pozele : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robi_r Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Re: Al meu Jimny! Cine nu te lasa...? :wink: Probabil ca el citit tutorialul de mai jos si de-aia a reusit sa puna pozele : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini Buna ziua, multumesc pentru sfat,ajutor.Asa este nu am citit regulile de prezentare postare pe site.Am crezut ca functioneaza ca pe multe alte forumuri poti sa postezi ce se permite pe forum si doar adaugi poza si gata. Aicia trebuie sa micsorez poza ca sa se pot sa o atasez (sa faci upload la poza) Multumesc inca o data si ma pun pe treaba sa micsorez pozele si le pun indosar separat sa stiu ca au fost micsorate sa nu ma incurc:grin: :banana . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate