Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samsarii de la Orastie ,Toyota cu Km dati inapoi..

bankerul

Postări Recomandate

Fratilor ,aveti grija ce si de unde cumparati!!

Dupa 10 masini verificate ,toate au Sute de Mii de km dati inapoi.

Va mai prezint un caz ...

Toyota Land cruiser Orastie ..-200.000 km.

Replica tuturor ,asa am luat-o!

Hai sa-i faceam vedete sa se invete minte sa nu mai prosteasca lumea !!!

Screenshot_20171027-165729.thumb.png.7d1e6f9e037d9111f5fb82a6cc2e8bc2.png

Screenshot_20171027-164942.thumb.png.0e202a863f2cab3f0b719f06cdf760af.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Samsarii de la Orastie ,Toyota cu Km dati inapoi..

Asta cu km dati inapoi e o practica des intalnita in special la autoturisme. Mai nou si "nemtii" arabi, turci, bulgari sarbi direct in Germania uzeaza de aceasta practica mai ales ca stiu ca aceste masini nu le mai cumpara nimeni, ele ajungand in marea lor majoritate in Europa de Est unde orice fel de verificare e "relativa".

In alta ordine de idei verificarea online poate fi la fel de relativa.

Daca va uitati pe anunturile de pe siteurile de afara foarte putine publica km reali si din ce in ce mai putini dealeri dau carnetul de service, singurul care atesta numarul de km (acolo se vad toate reviziile si la cati km au fost facute).

La o masina de 15ani+ la iesirea din garantie servisul(schimburile de ulei) se fac la "doi coceni" si sunt foarte putini care tin la trecerea reviziilor in carnetul de intretinere si garantie. Asa ca ...lucrurile din pacate sunt relative.

Darea kilometrilor inapoi peste tot in Europa este o practica ilegala si chiar e pedepsita cu inchisoarea in unele tari.

Sfaturi ptr viitor la achizitie :

La masinile inmatriculate RO: in ultimii ani se trec la ITP km din bord. Cu ceva relatii se poate intra in sistem si se pot vedea toate detaliile astea.

La masinile care vin din import (Germania): solicitati de fiecare data carnetul de service si intretinere al masinii. Orice dealer din afara este obligat sa elibereze la vanzare carnetul de service sau ultimul raport TUV (unde se specifica km) de la ultima inspectie mai ales la masinile care au TUV fara de care masina nu se poate inmatricula provizoriu (numere rosii TOLL) in vederea aducerii ei pe roti in Romania.

Editat de Astral

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Daca imi dai voie Yonutz, as dori sa aduc o completare, recent fiind pus in postura de a-mi cumpara o masina din Germania, fapt pentru care o saptamana am batut-o de la Nord la Sud si de la Est la Vest. Am cautat si cumparat in cele din urma un ML 270CDI si l-am vrut cu putini km .

In Germania se practica din ce in ce mai mult samsareala, o sa vedeti anunturile unor 'dealeri' de masini cu poze luate pe strazi,intre blocuri sau diverse locuri publice. Acei dealeri sunt samsari, cumparand si vanzand masini in nume propriu, feriti-va deci de ei. Din 20 de masini vizionate mai mult de 10 le-am gasit la ei. Asa cum bine si Yonutz a spus cereti certificatele de TUV. Acolo din 2 in 2 ani este precizat si nr. de km. Nu exista cerificatele de TUV la vanzarea masinii, nu cumparati.

Ideal-ul este direct de la proprietar cu carte service sau de la in dealer neamt, in acest caz nu riscati nimic, ei sunt obligati prin lege sa nu ascunda nimic din problemele masinii si sa ofere garantie. Feriti-va de masinile care au la sfarsitul anuntului postat ' Numai pentru export'.

Succes in cautari !

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Daca imi dai voie Yonutz, as dori sa aduc o completare, recent fiind pus in postura de a-mi cumpara o masina din Germania, fapt pentru care o saptamana am batut-o de la Nord la Sud si de la Est la Vest. Am cautat si cumparat in cele din urma un ML 270CDI si l-am vrut cu putini km .

In Germania se practica din ce in ce mai mult samsareala, o sa vedeti anunturile unor 'dealeri' de masini cu poze luate pe strazi,intre blocuri sau diverse locuri publice. Acei dealeri sunt samsari, cumparand si vanzand masini in nume propriu, feriti-va deci de ei. Din 20 de masini vizionate mai mult de 10 le-am gasit la ei. Asa cum bine si Yonutz a spus cereti certificatele de TUV. Acolo din 2 in 2 ani este precizat si nr. de km. Nu exista cerificatele de TUV la vanzarea masinii, nu cumparati.

Ideal-ul este direct de la proprietar cu carte service sau de la in dealer neamt, in acest caz nu riscati nimic, ei sunt obligati prin lege sa nu ascunda nimic din problemele masinii si sa ofere garantie. Feriti-va de masinile care au la sfarsitul anuntului postat ' Numai pentru export'.

Succes in cautari !

Va salut!

Cu masinile luate direct de la proprietar va zic sigur ca acolo este teapa cea mai mare...va si explic de ce...este aceeasi treaba si acolo ca si la noi, se ruleaza masinile intre oameni si poate pe brief-uri nici nu ii persoana care o vinde...si ei pot da km inapoi,linistit...doar ca acolo, in Germania vorbesc, cei care se ating de km, si stii limba sa o vorbesti, poti chema politia si atunci este problema pentru persoana respectiva,care ti-a vandut masina...de cand aduc masini din Germania, am intalnit tot felul de situatii, si masinile care au la sfarsitul anuntului, doar pentru export,nu neaparat sunt umblate la ele...am patit pe propria piele, am negociat o masina, toate bune si cand sa fac actele mi-au zis ca esti din alta tara si nu mi-o vinde...doar pentru nemti...sunt situatii si situatii...eu am o mica acoperire ca am numere de handler, le pot pune pe orice masina vreau eu, sa o aduc pana la primul Landratsamt, adica prima politie unde ii scot numere de zoll pe o luna...deci nu are rost sa vorbim despre ceilalti, acuma toti aduc masini, gasesti pe toate gardurile, de aproape 28 de ani, fac asta, ma rog, socrul meu, si eu fac asta cu el si credeti-ma sunt tot felul de situatii... carte service a masini, trebuie sa aiba un cod de bare pe ea, undeva...sunt cateva marci de masini, care nu au cod de bare pe ele...restul sunt fake 100%...

Christian Dan :grin:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare