adrian.mares Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Mai am o problema... merge turata undeva la 2000 de rotatii pe minut desi am reglat.o. Plus de asta ar mai fi faptul ca imi incalzeste releele de la injectie si MAIN( ce o insemna). Care ar fi cauza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: Merge turata la 2000 de ture Ti-am deschis o noua discutie ca sa nu amestecam mere cu pere, dar mai da-ne ceva detalii : - sta la relanti in 2000 de ture sau - nu trece de 2000 de ture sau cum ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: Merge turata la 2000 de ture Daca sta la relanti la 2000 rpm, cel mai probabil ai probleme cu furtunasele de vacuum/trage aer fals in admisie. Releele nu stiu sa iti spun care e treaba cu ele. Daca tot veni vorbi, ai idee unde e releul pentru semnalizare? Eu am o problema nu mi se aprinde semnalul din aripa stanga, desi cel din bara si cel de pe spate stanga merg ambele. Becul l-am schimbat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4x4 Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Re: Merge turata la 2000 de ture Salut, Releul de semnalizare este situat in dreapta coloanei de directie, cu putina dexteritate il poti accesa pe deasupra pedalei de acceleratie. Cu respect, Paul D.S. NIHIL SINE HONORE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate