giumalau Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Salut Intentionez sa Incep resaurarea la feroza mea asa ca pe lista de piese am trecut si bucsele pentru caroserie, nu am reusit sa gasesc nicaieri asa ca m-am hotarat sa sa folosesc un body lift de 3cm ,acum intrebarea e daca trebuie s-a fac ceva modificari pe la furtunele de LA racire sau la ventilator ,trebuie ptelungitor ptr schimbator? Multumesc anticipat . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Re: Body lift 3cm Salut, acele bucse se gasesc greu si sunt extrem de scumpe.Nu poti sa le mai folosesti pe cele vechi? Cu body lift de 3 cm nu ai nevoie de alte modificari. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Noiembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Re: Body lift 3cm OK dar bucsele de LA kit efectiv inlocuiesc bucsele de LA sasiu ,nu ? Nu stiu exact starea lor ,acum fac lista de piese si as schimb tot ce inseamna suspensie, am arcuri cu 4 foi dar stau aproape drepte aici am o dilema daca sa pun de papuc modificate sau sa iau altele noi ,am vazut ca sunt diferite oferte.Si astept Inca devizul de LA un service cu toata ca as prefera sa fac eu treaba dar e o problema cu timpul si spatiu . Toate Cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Re: Body lift 3cm Da bucsele de la kit se pun in locul celor de la sasiu, cele existente pe masina posibil sunt imbatranite, crapate sau turtite, sau poate nu.Daca arcurile stau drepte inseamna ca nu isi mai fac treaba, as pune arcuri ''originale'' 104 lire tot kitul cu cercei si bucse plus transport din Anglia, altceva nu stiu sa iti recomand. https://www.milneroffroad.com/daihatsu/sportrakferoza/f300-1-6petrol-1989-81999/f300-suspension-0/f300-suspension-leaf-spring-kit-rear-pair-41-leaf Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Noiembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Re: Body lift 3cm Multumesc ,am prieteni in Anglia si cred ca am sa comand acolo si sa vad de transport caci curieratele sunt Cam scumpe poate cei ce fac transport persoane si colete au preturi Mai OK . Daca vin cu tot cu cercei LA pretul asta e OK ,am vazut pe saiturile noastre LA 450 Roni si daca Mai pui cerceii si bucsele tot Acolo iesi . De amortizoarele kyb ce parere ai ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Re: Body lift 3cm Cerceii sunt gresabili si chiar ok, amortizoarele sunt stock nu are ce sa fie rau la ele, oricum nu gasesti amortizoare care sa si inalte masina sau gasesti dar foarte scumpe si nu are rost. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Noiembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Re: Body lift 3cm am vazut kitul arata bine si daca ei separat de LA noi ajunge mult Mai scump ,asa ca deja e pe lista si bifat ca rezolvat, amortizoare am vazut si Mai scumpe si Mai Ieftineala o sa optez ptr Cele de 120 18o Roni ,bucse bascula fata nu am gasit dar nu schimb daca nu e nevoie ,ptr bara stabilizatoare am gasit nu sunt scumpe, toba finala de mts , la directie vad loco nu sunt probleme dar daca e ceva dupa ce desfac sa vad filete una alta ,pompa de benzina ca face zgomot mai mult decat motorul ,ambreiajul tre- sa optez intre aisin ,exedy sau atix tg secuiesc dar si aici am vazut preturi diferite la acelas brand cred ca o aloc in jur de 400 500 Roni , incet se aduna. Am gasit si pe unde intra apa in habitaclu o sa rezolv cand dau aripa jos ,la caroserie nu e multa rugina,dar sasiul a fost carpit pe stanga si nu mi place Cum arata plus fisuri asa ca trebuie intervenit. La motor nu umblu ca I am schimbat distributia ,ganitura chiuloasa si rectification plus supape semeringurri si tot ce trebuie pompa apa ,system racire una alta. Sper sa nu ma sperii cand trag linia . Pasiunea costa ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Re: Body lift 3cm bucse de bara stabilizatoare de care ai gasit si unde? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Noiembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 (editat) Re: Body lift 3cm AUTOHUT, AUTODOC, KINGAUTO dar cred ca cele de poliuretan de la RCBS 30euro setul e mai OK . La cei din inainte 4,7. 5.0 Roni buc deci Cam tot pe acolo iesi. Am vaz LA milneoffroad 12 lire dar nu cred ca merita LA transport .Au preturi bune cam LA tot ce imi trebuie mie arcuri , ambreiaj, rulmenti ,amortizoare,bucse dar sa vad cum ies cu transportul.Multumesc si eu ptr. informatii. O zi buna tuturor. Editat Noiembrie 12, 2017 de Astral MERITA ! NU "se merita ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 .......Da-l-n mortii lui de "se merita" !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate