Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Amortizor directie

toni010xx

Postări Recomandate

Re: Amortizor directie

Poate ma insel, dar amortizoarele de directie se folosesc in special la masinile care au punte rigida fata, nu cred ca este cazul la Feroza, cel putin la a mea!!!!

"If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems "
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate ma insel, dar amortizoarele de directie se folosesc in special la masinile care au punte rigida fata, nu cred ca este cazul la Feroza, cel putin la a mea!!!!

Normal nici Vitara nu cred ca are punte rigida si sunt proiecte chiar pe forum cu amortizoare la directie.

M-a frapat ca Ironman a facut un amortizor compatibil cu Feroza sau cel putin asa se vinde.

La Jimny au montat colegii cu succes un amortizor de mercedes (mult mai ieftn) si unii erau tare incantati.

Link spre comentariu

am avut jimny si intradevar are nevoie de amortizor de directie , se foloseste cel de la mercedes cobra, dar ma repet , la feroza nu cred ca este nevoie, nu cred ca este vreun coleg de forum care sa-si fi pus asa ceva pe feroza.

"If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems "
Link spre comentariu

Amortizoarele de directie se folosesc la Rocky, variantele cu punte rigida. La suspensie independenta ...eu nu am vazut. Eu am tot cautat unul pentru Rocky nou dar tot ce am gasit a fost la preturi care imi depasesc bugetul. Cel vechi functioneaza, opune rezistenta, acum nu stiu cum ar fi unul nou. Momentan l-am vopsit si aranjat pe cel vechi Kayaba.

Dati si voi un link cu cel despre care vorbiti sa ne lamurim ce face, cum arata.

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Amortizorul de directie (din experienta proprie, nu din auzite) NU are treaba cu puntea rigida!!. Altfel cum se explica ca la mercedesul meu clasa E am amortizor de directie??

Sau, ca sa fiu mai in domeniu... ambele pajero mk2 pe care le-am avut, AU avut amortizor de directie.. :top

Link spre comentariu

Nu vad unde si cum se poate monta, dar avand in vedere cele spuse ca se monteaza pe Pajero posibil sa se monteze si pe Feroza, puntea fata nu difera foarte mult, poate ne spunea @doctoru' mai multe, oricum la Feroza nu am simtit nevoia.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare