cata.c Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Re: Scadere impozite motoare peste 2000 cmc Vad ca forumul are 19370 membri. Se poate face un poll sa vedem cati dintre membrii activi ar dori sa semneze pentru o asemenea initiativa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 (editat) Re: Scadere impozite motoare peste 2000 cmc Salutare, Nu am mai postat de ceva vreme pentru ca nu prea am mai avut timp, dar oricum citesc si aprecizez polemicile iscate aproape din nimic, pe vremea lui odiosu si sinistra genul asta de dezbateri erau numite supape ale sistemului, care din pacate cred ca si astazi functioneaza la fel de bine. Nu zic ca este rau ca cineva sa propuna ceva, dar sa nu uitam ca se fac aproape 10 ani de cand a fost referendum sa ramana doar 300 de parlamentari .....si ce s-a intamplat!?!...in ce ne-am mai organizat!!!! .....s.a.m.d Daca vroaim cu adevarat sa se schimbwe ceva cu asta ar fi fost cazul sa incepem prima data! Cu prietenie, Bogdan Editat Noiembrie 26, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata.c Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Re: Scadere impozite motoare peste 2000 cmc Eu inca astept sa vina si cineva cu propuneri constructive. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 (editat) Re: Scadere impozite motoare peste 2000 cmc asteapta.....vine Mos Nicolae....vine si Mos Craciun..... poti face tu si mama petitiei .......chiar crezi ca magarii aia mari din capu la tara isi vor bate capul cu ea? au votat unii la referendum sa ramana 300 de magari...au mai votat altii sa zboare marinarul....si ce s-a intamplat? exact nimic eu raman la parerea ca vor sa scoata masinile inmatriculate la vecini...sa-ai ameteasca pe proprietari cu un impozit normal un am doi ca dupa.....la loc comanda ps.....imi cer scuze fata de adevaratii magari:grin: Editat Noiembrie 26, 2017 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata.c Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Re: Scadere impozite motoare peste 2000 cmc Este imposibil sa interzica folosirea masinilor inmatriculate in Bg atata timp cat suntem membri UE. Inca o data, nu vorbesc de petitie ci de initiativa legislativa. Cred ca e o diferenta. Stiu ca e mai simplu sa stai sa te plangi decat sa faci ceva, dar nu asta e solutia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 (editat) Re: Scadere impozite motoare peste 2000 cmc tu ai aterizat in tara asta ieri? nu stiu cate initiative legislative ai semnat...dar noi am mai dat cu batul pe cateva....si nu s-a intamplat nimic.... magarii astia dau cu o mana si iau cu patru.......eu nu ma vait.......tu astepti sa vina cineva sa ne organizeze:grin: ps...stii bancul? Editat Noiembrie 26, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata.c Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Re: Scadere impozite motoare peste 2000 cmc Amice, stiu bancul si nu am chef de glume proaste. Daca poti da un sfat constructiv, te rog! Daca nu, sa fii sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Re: Scadere impozite motoare peste 2000 cmc Cand se va concretiza ceva, redeschidem discutia, dar pana atunci, va invit in sectiunile tehnice ! Care doriti, iar care nu, continuati astfel de discutii pe FB ca acolo e latrina pentru orice ! Dixit ! [ATTACH=CONFIG]284869[/ATTACH] 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate