Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scadere impozite motoare peste 2000 cmc

cristi69

Postări Recomandate

Re: Scadere impozite motoare peste 2000 cmc

Salutare,

Nu am mai postat de ceva vreme pentru ca nu prea am mai avut timp, dar oricum citesc si aprecizez polemicile iscate aproape din nimic, pe vremea lui odiosu si sinistra genul asta de dezbateri erau numite supape ale sistemului, care din pacate cred ca si astazi functioneaza la fel de bine.

Nu zic ca este rau ca cineva sa propuna ceva, dar sa nu uitam ca se fac aproape 10 ani de cand a fost referendum sa ramana doar 300 de parlamentari .....si ce s-a intamplat!?!...in ce ne-am mai organizat!!!! .....s.a.m.d

Daca vroaim cu adevarat sa se schimbwe ceva cu asta ar fi fost cazul sa incepem prima data!

Cu prietenie,

Bogdan

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asteapta.....vine Mos Nicolae....vine si Mos Craciun.....

poti face tu si mama petitiei .......chiar crezi ca magarii aia mari din capu la tara isi vor bate capul cu ea?

au votat unii la referendum sa ramana 300 de magari...au mai votat altii sa zboare marinarul....si ce s-a intamplat?

exact nimic

eu raman la parerea ca vor sa scoata masinile inmatriculate la vecini...sa-ai ameteasca pe proprietari cu un impozit normal un am doi ca dupa.....la loc comanda

ps.....imi cer scuze fata de adevaratii magari:grin:

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

Este imposibil sa interzica folosirea masinilor inmatriculate in Bg atata timp cat suntem membri UE.

Inca o data, nu vorbesc de petitie ci de initiativa legislativa. Cred ca e o diferenta.

Stiu ca e mai simplu sa stai sa te plangi decat sa faci ceva, dar nu asta e solutia.

Link spre comentariu

tu ai aterizat in tara asta ieri?

nu stiu cate initiative legislative ai semnat...dar noi am mai dat cu batul pe cateva....si nu s-a intamplat nimic....

magarii astia dau cu o mana si iau cu patru.......eu nu ma vait.......tu astepti sa vina cineva sa ne organizeze:grin:

ps...stii bancul?

Editat de Astral
Link spre comentariu

Cand se va concretiza ceva, redeschidem discutia, dar pana atunci, va invit in sectiunile tehnice !

Care doriti, iar care nu, continuati astfel de discutii pe FB ca acolo e latrina pentru orice !

Dixit !

[ATTACH=CONFIG]284869[/ATTACH]

thread_closed3.gif.8896dbf0425db5f01febe12578add7d3.gif

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare