Mitzu Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Am renuntat la "cotetul ruginit" aka Pajero '90 si l-am inlocuit cu un LR Discovery 2 din 2003 LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Re: Schimbat tribul bun....si?Ca nu prea inteleg topicul :D Vrei sa prezinti ceva sau......? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Decembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Re: Schimbat tribul Salut, incercam sa anunt lumea ca acum folosesc un Discovery din 2003. Un D2 TD5 cu facelift si CV manuala, fara CDL, fara SLS si fara ACE. Masina am adus-o de afara si e inscrisa ca autoturism. Pana acum a dezvaluit probleme clasice : ulei pe instalatia electrica de la injectoare, apa in habitaclu pe la evacuarea trapei fata+motor trapa blocat de rugina si cu o infasurare arsa, teava AC care duce la 'receiver drier' fisurata la brida de prindere si pete de ulei in parcare. LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Re: Schimbat tribul probleme minore :) să le rezolvi și să te poarte pe coclauri! http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Re: Schimbat tribul Inseamna ca l-ai dat pe dracu si l-ai luat pe ta-su Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Re: Schimbat tribul Tac-su nu e asa de negru cum vorbește lumea... :ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate