ANSONIA Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 La o parcurgere sumara a forumului dupa ani de inactivitate am vazut o masina 6x6 postata de Lipoveanu si ma intreb daca a mai aparut vre-un Pinzgauer pe forum intre timp? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Pinz-uri pe forum mai sunt? Salut d-nu Alona.... am inteles ca Tibi..(lumea il striga "Doctoru") din CJ si-a luat de curand Pinz, da nu stiu daca intra pe forum... In alta ordine de idei, welcome back... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANSONIA Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Pinz-uri pe forum mai sunt? Bine v-am regasit, revin cu aceeasi intrebare, au mai aparut pinz-uri pe forum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate