Maryusache Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 (editat) Deasupra de casetofon am 2 butoane , unu încălzire parbriz și unu pentru luneta , acum problema e că le apăs si nu se aprinde martorul ăla de pe buton nici nu rămâne apăsat butonul .... siguranțele sunt bune ... Ce aș mai putea să verific? Mulțumesc Editat Decembrie 19, 2017 de sierrafery Era off topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 Erai off topic, nu vad ce are parbrizul/luneta cu motorul... daca subiectul e diferit deschide totdeauna topic separat, e si in avantajul tau ca se va discuta la subiect 1. Intrebare: care sigurante le-ai verificat? (exact dupa numar si locatie) 2. Recomandare: ar trebui inainte sa citesti cum functioneaza sistemele ca butoanele alea nici nu trebuie sa ramana apasate NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Decembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 Am înțeles , scuzele mele pentru offtopic. Am verificat siguranțele de sub volan , nu rămân dar ar trebui sa se aprindă martorul de pe buton cum e la AC de exemplu ...zic și eu ... Mulțumesc pentru că ai făcut topic nou. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 Incalzirea parbriz are sigurante sub capota(C1860) si releul tot acolo(C0994) atasate de tabloul de sigurante nu in el, pentru incalzirea spate siguranta e F23 din interior dar daca nu ai descarcat o carte sa poti vedea niste poze ca cea de mai sus sau sa citesti modul de functionare nu prea pot sa te ajut ca nu sunt dispus sa copiez cartea poza cu poza sa le postez aici ca se incarca forumul prea tare daca apesi butonul de dezaburire de la clima se aprind ledurile de la butoane? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Decembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 Mare domn Sierrafery ! Erau arse două de la parbriz , topite un pic (acum mă întreb de ce .. ..) Ledul nu se aprinde nici acum , sa vad dimineața când e înghețat cum se comporta , poate o fi ars ledul. :tk încă odată! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 raspunde si la ultima intrebare NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Decembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 Nu am incercat ... Maine o să încerc și te anunț momentan nu pot , sunt la servici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 La clima și închiderea aerului in interior se aprind dar la dezaburire parbriz și luneta nu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 După ce am schimbat siguranțele când apăs pe deazburirea parbrizului am observat că dă să "licărească" ledul dar nu rămâne aprins . Încălzirea in oglinzi funcționează dar la parbriz nu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 Pt asta ar trebui sa schimbi sau sa verifici daca stii cum releul ala la care ti-am pus poza ca ala alimenteaza si becul si elementele la parbriz, daca ala e bun e nasol ca restul e din CCU... oglizile sunt separat de ambele geamuri...tot nu ai raspuns la intrebarea pe care am pus-o in postarea nr 2, daca nu esti atent la ce spun te las sa te descurci singur. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 (editat) Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 La clima și închiderea aerului in interior se aprind dar la dezaburire parbriz și luneta nu.... Salutare, am răspuns atunci. Editat Ianuarie 23, 2018 de Maryusache Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maryusache Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 Nu știu cum să îl verific numai dacă o să merg la un electrician... Mulțumesc de răspuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Re: Incalzire parbriz/luneta Fl1 2003 Salutare' date=' am răspuns atunci.[/quote'] 1. Intrebare: care sigurante le-ai verificat? (exact dupa numar si locatie) Eu unul nu am vazut raspuns la asta, sigurantele pt elementele de incalzire sunt una si cea pt releul care comanda becul si alimentarea elementelor e alta.... OK, daca ai raspuns inseamna ca te descurci NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate