Bab Postat Decembrie 24, 2017 Partajează Postat Decembrie 24, 2017 salutare tuturor as dori cateva opinii legate de echiparea unui disco 3 cu jante si cauciucuri pentru a fi pregatit de offroad momentan al meu are jantele de 19 echipate cu general at, care dealtfel se comporta multumitor, dar parca ar merge si altfel. sarbatori faine si multa zapada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 24, 2017 Partajează Postat Decembrie 24, 2017 Re: jante si cauciucuri disco 3 Am avut mt-uri pe al meu D4... Ce câștigi pe câmp pierzi pe asfalt, părerea mea e ca niște at-uri mai agresive sunt un compromis bun... Acum am duratrac-uri. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SkanderV Postat Decembrie 24, 2017 Partajează Postat Decembrie 24, 2017 (editat) Re: jante si cauciucuri disco 3 Pai ai doua optiuni si depinde cat de mult scoti masina in off road si cat mergi prin oras/drum lung Pentru iesiri ocazionale un set AT-uri ok pe 19 o sa fie de ajuns Daca vrei mai mult/mai agresiv, eu mai bine as zice un set separat de jante de 18 pentru off road, daca nu chiar de 17, pentru ca vrei cat mai multa carne intre janta si coclauri. Pe asfalt cu MT-uri o sa observi imediat o scadere a comfortului si o crestere semnificativa a consumului si a zgomotului. Oricum, uite aici o lista cu modele si marimi testate de colegii de pe forumul din UK: https://disco3.co.uk/wiki/Tyres_suitable_for_the_Discovery_3 Editat Decembrie 24, 2017 de SkanderV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate