Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De la ce s-ar putea intampla asa ceva la un discoveri 2 Td5

Donciu

Postări Recomandate

Re: De la ce s-ar putea intampla asa ceva la un discoveri 2 Td5

Nu inteleg la ce te referi, Td5 e un motor cu 5 cilindri nu in 3 cum apar in poza:grin:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E td5 dar atat am prins poza .ma refer ca e ovalizat pistonul .la camera de ardere .la pistinul 1 si 2 .nu e rotunda ca la celelalte!!

Editat de Astral
Link spre comentariu

1)Cred ca una din cauze este cantitatea prea mare injectata drept pentru care sa marit temperatura si a dus la topire, deformare camera de ardere.

2)Daca cumva a tras cele 2 pistoane afectate ceva cantitate de ulei si a dus la acelasi efect de temperatura ridicata si la deformare.

Trebuie gasita cauza si eliminata, verificare injectoare, turbina, chiulasa etc.

Bafta in noul an.

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

De aia tot insist eu pe monitor de EGT :wink:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Imi baga motorina in baia de ulei, am schimbat oringurile apoi injectoarele.si tot la fel, pana la urma am schimbat chiuloasa.si acum nu mai am probleme dar am constatat si cele 2 pistoane deformate.oare de la mototina din baie sa fi fost?? Afecteaza deformarea ????

Link spre comentariu

Mai degraba si chiulasa a crapat de la expunere indelungata la EGT marit care la D2 cum am mai tot insistat poate fi de la roti mari eventual tractat cu ele ceva mai greu dar poate fi si de la management

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare