nila04rrw Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Salutari. Rog pe cineva care stie, sa-mi spuna cum se demonteaza comenzile de ventilatie din bord la Grand Vitara I. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R41N Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Re: Demontare comenzi ventilatie Uite aici: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Ianuarie 6, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Re: Demontare comenzi ventilatie Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 (editat) Re: Demontare comenzi ventilatie Postez aici cum am demontat comenzile, poate este de folos cuiva vreodata... Am rezolvat-o, dar nu conform videoclipului. Asa cum se vede in print screen, marginea gri de sus, la mine are 10mm, drept pt care fata comenzilor nu poate fii impinsa prin gaura din bord. Se demonteaza platbanda de jos prinsa cu 3 holzsuruburi prin interiorul bordului cu o surubelnita scurta si se impinge/manevreaza lejer. Pt un bec de schimbat acolo. demontezi juma" de bord...ai dreaq japochinezi... L.E nu pot pune screenshot-ul, spune ceva "incorect file extension" Editat Ianuarie 9, 2018 de nila04rrw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R41N Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 (editat) Re: Demontare comenzi ventilatie Te ajut eu cu poza. Editat Ianuarie 11, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Re: Demontare comenzi ventilatie Ok, merci, din nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate