AndreiMadalin Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Salut, Are cineva idee cum scap de scartaitul lunetei spate? Se poate fixa cu ceva mai bine sau....a mai intampinat cineva problema asta? Face zgomot destul de deranjant in mers, mai ales la gropi Scuze daca am deschis alt topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lu Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Re: Problema luneta spate Freelander 1 Daca nu ai joc in balamale vezi plasticurile de pe caroserie si haion care il tin, poate sunt uzate sau poate trebuiesc reglate cumva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiMadalin Postat Ianuarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Re: Problema luneta spate Freelander 1 Ma gandeam la un burete care se lipeste, gen ala de usa, ceva mai bun, poate il tine cumva mai bine ......ideea e ca se misca si foarte tare luneta cand am hayonul deschis....se balangane asa mai pe romaneste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Re: Problema luneta spate Freelander 1 Salut, pana iti dai seama ce e de facut citeste asta https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover si completeaza-ti profilul cum scrie cu rosu NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiMadalin Postat Ianuarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Re: Problema luneta spate Freelander 1 Salut, pana iti dai seama ce e de facut citeste asta https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover si completeaza-ti profilul cum scrie cu rosu DA, scuze, am editat gata ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiMadalin Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Re: Problema luneta spate Freelander 1 A desfacut cineva hayonul pe spate, posibil sa aibe joc in macara, gen vreu surub slabit sau ...intreb pana imi fac timp sa-l desfac , poate este ceva slabit acolo de joaca asa luneta .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Re: Problema luneta spate Freelander 1 Da jos fata de usa de la portiera spate, in partea de jos a portierei o sa gasesti prinderile inferioare de la macaraua lunetei, care au si rol de reglaj al lunetei. Cel mai probabil ca piulitele de reglaj sa fie slabite, cu ocazia asta poti verifica si clemele care tin luneta pe macara. Fata de usa se prinde in partea de jos in suruburi si in partea de sus este pe cleme, cand o demontezi trebuie trasa in sus. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi-man-craiova Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Re: Problema luneta spate Freelander 1 La mine, fintia de plastic de pe usa spate mai are doua suruburi la mijloc, in afara de cele de jos, dupa care se scoate usor in sus din cleme, am dat-o jos de cateva ori pt ca nu mai cobora luneta... la tine pot fi suruburile de jos ale macaralei, sinele de ghidaj ale lunetei sau periile de la chederele prin care iese luneta, poate chiar prinderea lunetei pe suport. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiMadalin Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Re: Problema luneta spate Freelander 1 Am inteles, va multumesc, in wekeend am sa ma ocup de luneta. Tot in wekeend vreau sa ma apuc si de snorkel, sa-l modelez din spuma ulterior sa-l torn in fibra......pont, am gasit cap de snorkel la 50 lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate