mihai dobre Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Salutare si bine v-am gasit! Dupa mai multe japoneze care mi-au trecut prin mana, de curand a aterizat in curte si acest Pajero din 2001. Nu aveam neaparata nevoie de el, dar am zis sa fie acolo in caz de iarna severa. Ce te faci ca a inceput sa imi placa masinuta asta si de vreo luna nici nu mai merg cu altceva :-) Ce imi place la ea in mod deosebit este conditia sa. Nu are pic de rugina, a fost data regulat cu ceara pe dedesubt si la fel am procedat si eu de curand :-) P./ Pozele nu merg incarcate de pe telefon, imi da eroare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Re: Al meu Pajero 2001. Sa il stapesti sanatos! Abia astepam pozele. Foarte tare ceea ce ai spus: Ai luat un Pajero pentru cazul in care iarna devine severa...iar tu ai un LC120 :grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai dobre Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Re: Al meu Pajero 2001. Sa il stapesti sanatos! Abia astepam pozele. Foarte tare ceea ce ai spus: Ai luat un Pajero pentru cazul in care iarna devine severa...iar tu ai un LC120 :grin: He he.. LC 120 este o super masina. No offence, dar este din cu totul alta categorie fata de Pajero. Si dublu la bani. Din pacate, nu o mai am. Si oricum, nu prea ma lasa inima sa bag la padure o masina de peste 10k. Cu Pajero e distractiv ca nu costa asa de mult, raman banuti si pentru upgradeuri. De care m am si apucat :-) Chiar asa, nu stie nimeni cum fac sa urc pozele? Se pare ca acum 2 ani mi a reusit, intre timp nu mai vrea. Sa fie dimensiunea pozelor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai dobre Postat Ianuarie 22, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Re: Al meu Pajero 2001. Mai facem o incercare :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
waves Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Re: Al meu Pajero 2001. Mai facem o incercare :-) [ATTACH=CONFIG]285979[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]285980[/ATTACH] misto dracia, sa o ghidonezi fericit si fara incidente ! Al meu ii 2002 insa a mai "suferit" ceva interventii estetice. Cand l-am vazut pe al tau mi-am amintit de al meu in forma initiala :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai dobre Postat Ianuarie 25, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Re: Al meu Pajero 2001. Merci. Imi place sa tin masinile in starea originala. Well, pana ma apuca modificatul :-))) Oscilez daca sa ii pun sau nu snorkel si un troliu ascuns in bara fata. O sa bag masina in teren, dar parca nu as vrea sa o zgarii. Chiar este foarte buna vopseaua si arata f bine si ca masina de strada. Ah, da, si mai vreau niste proiectoare. Culmea, toate accesoriile le am pe stoc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai dobre Postat Ianuarie 25, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Re: Al meu Pajero 2001. Intre timp am rezolvat problema vibratiilor in volan la peste 100kmh. Erau din cauza flanselor, care au venit fara inel de centrare. Am facut inelele la strung si vibratiile au disparut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate