Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

D2 td5

Donciu

Postări Recomandate

Salutare colegi!!! Astazi m-am canfruntat cu o problema la masina,a mai intampinat cineva?Daca plec de pe loc in patinaji tin mai mult ambreajul pe la jumate cam 20-- 30 de m imi patineaza se tureaza in trepte superioare .Si dupa ceva timp nu mai are nimic trage normal.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: D2 td5

Nu prea inteleg...tii ambreiajul la jumate 20-30 metri? care-i logica la chestia asta? ... chiar nimeni nu mai citeste manualul de utilizare?, chestia asta e interzisa, eu zic sa schimbi kitul de ambreiaj si volanta si sa inveti sa conduci masina din dotare asa cum scrie la carte ca e in vehicul 4x4 permanent nu dacie

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Ambreajul il tin cateva secunde la jumate il elibdrez complet si cand accelerez patineaza ear dupa 30 de matri mers normal nu mai are nimic .mi sa intamp de 2 ori .acum merge normal.

Link spre comentariu

... tin mai mult ambreajul pe la jumate cam 20-- 30 de m imi patineaza se tureaza in trepte superioare .....

Asta ai spus in prima postare asta am inteles... eventual foloseste semne de punctuatie sau exprima-te mai clar... oricum simptomul e de ambreiaj care patineaza deci solutia e aceasi, incearca sa pleci de pe loc in viteza a 3-a si daca pleaca asta e

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Am incercat sa plec cu a3a de pe loc !!daca dau drumul normal la ambreaj se opreste motorul, Iar daca il tin mai mult pleaca .

Editat de Astral
IAR....e cu I , nu cu E !
Link spre comentariu

Daca pleaca fara sa-l turezi excesiv(peste 3000) si nu smuceste eu zic ca e dus ambreiajul doar confirma ca turatia nu creste brusc exact cand apesi ambreiajul sa schimbi in viteza superioara

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare