bogdan.baron Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Salut! Daca tot a venit zapada si prin Iasi, am pus la treaba lama de zapada confectionata de mine acum ceva timp. Se descurca de minune pe loc drept sau la vale, la deal trebuie sa dai de cateva ori inainte-inapoi, dar na, la greutatea masinii ce poti cere. iata un filmulet: si cateva poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcbos Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Re: Jimny - RRR Foarte tare .Ce dimensiuni are lama ?Ce grosime are tabla lamei ? Ce sistem de prindere ai făcut la ea ? Mulțumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcbos Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Re: Jimny - RRR La deal mă gândesc că ar merge mai ridicata lama .Lama să aibă 2 poziții de fixare , una de loc drept si alta pentru la deal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.baron Postat Ianuarie 25, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Re: Jimny - RRR Lama e de aproximativ 185/55 cm. Tabla e de 1-1,5 mm. Suportul e prins de urechile de sub bara fata si de suportul de troliu. Din troliu pot modifica adancimea la care sa lucreze lama. [ATTACH=CONFIG]286026[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]286027[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]286028[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]286030[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]286031[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]286029[/ATTACH] Mai trebuie sa gasesc o bucata de cauciuc pentru marginea de jos pentru protectie la pietre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcbos Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Re: Lama pentru zapada DIY pe Jimmny Lama ai combinat-o cu lanțuri la roti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Re: Lama pentru zapada DIY pe Jimmny Ce facusi bre? Ai castigat licitatia pt dszapezire de la primarie?:grin: Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate