Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trasee din revista 4x4

Lecus

Postări Recomandate

Am citit in revista 4x4 nr 6 (sept) despre o tura in iezer. Are si roadbook inclus. Cand insa am luat harta sa confrunt traseul din revista - roadbook si harta am observat ca traseul descris in revista nu corespunda cu roadbook-ul din revista. Se refera la trasee difertite in aceeasi zona. Cand amincercat sa le confrunt pe fiecare in parte cu harta, am observat ca nu se pupa nici cu harta.

Asa ca o sa plec pe cont propriu, doar cu harta. Oricum de toata jena revista, vrea sa faca o chestie buna, si o da cu bata in balta.

Sunt curios daca a facut cineva traseele descrise in revista.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Trasee din revista 4x4

Roadbook-ul nu e bun in sensul, ca in partea scrisa se vorbeste de unele locatii, in roadbook despre altele. Uitandu-ma pe harta am vazut ca locatiile nu sunt pe acelasi drum.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

Probabil pt ca pe harta apare acel drum, dar roadbook-ul are alt drum care nu iti apare pe harta. E un "drum" imaginar. La fel cum pe harta nu-ti apare marcat ca drum un forestier pe care merge un tractor sau TAF odata pe luna.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Imaginile din satelit (ex. Google Earth) sunt facute acu 3-8 ani. Cum padurile se schimba(rarifica) de la luna la luna... mai mult ca sigur ca nu o sa rimeze ceva...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Era mai mult in gluma zis, dar punctele de referinta mai mari raman si poti sa vezi macar in mare ce e acolo. Dar asa e, pozele din satelit sunt vechi si cel mai bine e sa iesi la un noroi/praf si sa te distrezi cautand drumul...multa bafta si have fun ca d-aia ai 4x4 :x :grin:

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare