Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scaun sofer incomod

Floriin

Postări Recomandate

Salut tuturor,

Am fost week-end-ul trecut intr-o mica plimbare cu familia pe drumuri de munte. Nimic spectaculos, ca ala mic varsa de la prea multe serpentine si nici nu am facut prima revizie la tractor.

Problema este ca am obosit foarte mult din cauza scaunului de la sofer. Are pernele lasate, mai ales pe lateral unde nu sustine piciorul, dar pare si cam scurt, nu sustine piciorul nici dedesubt.

Am cautat ceva solutii, m-ar interesa sa schimb buretii mai ales cei din lateral, dar nu prea am gasit solutii in Bucuresti.

In plus, daca s-ar putea adanci un pic sezutul ar fi si mai bine, as vedea si mai bine ca am 1.86.

Loc ar fi, caci scaunul nu este cu motoare.

Aveti recomandari?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Scaun sofer incomod

Sau, in Titan, cauta-l pe colegul @Superdragos....gasesti numarul de telefon in semnatura lui :

https://forum.club4x4.ro/showthread.php?96122-Isuzu-Trooper-3-0-DI-4500-eur&p=1106094&viewfull=1#post1106094

Link spre comentariu

Salutare!

Eu le-am schimbat de cum am cumparat masina cu Recaro Ergomed DS cu ventilare, incalzire,diverse reglaje si umflare perne. M-au costat in jur de 1500euro,dar fac toti banii. Au trebuit adaptate, nu se potrivesc perfect.

Link spre comentariu

Multumesc pentru sfaturi.

Am vazut in forumuri niste scaune mai comode decat stoc, undeva la 150€, dar aratau mai degraba a scaune de masina de raliu.

Preferam sa le pastrez apropiate de originale, o sa merg pe variantele locale.

Link spre comentariu

Salutare!

Eu le-am schimbat de cum am cumparat masina cu Recaro Ergomed DS cu ventilare, incalzire,diverse reglaje si umflare perne. M-au costat in jur de 1500euro,dar fac toti banii. Au trebuit adaptate, nu se potrivesc perfect.

Salutare!

Scuze,am uitat sa spun ca eu am cumparat scaunele alea fiindca sunt medicale, ortopedice(sunt cam rupt la toate articulatiile). Si chiar daca arata ca de raliu sunt cele mai confortabile scaune de masina pe care eu am stat vreodata.

Mai dihai este ca le-am gasit fix la culoarea si textura interiorului masinii piele sintetica gri cu imitatie de piele intoarsa.

Asta a fost motivul pentru care am cheltuit atatia bani.:old

Link spre comentariu

Multumesc pentru sfaturi.

Am vazut in forumuri niste scaune mai comode decat stoc, undeva la 150€, dar aratau mai degraba a scaune de masina de raliu.

Preferam sa le pastrez apropiate de originale, o sa merg pe variantele locale.

Cel mai bine este sa le retapitezi si odata cu asta sa le reconditionezi pe cele pe care le ai. Ramai o perioada fara masina dar apoi esti linistit.Ca fapt divers eu cand am retapitat scaunele la un Mercedes G am mers, pana au fost gata scaunele,pe o lada de...bere pe care mi-a dat-o tapiterul:ha:. Toata masina era goala fara scaune si o naveta de bere la sofer. La frane si la demaraje ma tineam de volan:ha:

Link spre comentariu

Merg pe varianta reconditionare, am contactat deja colegul, mersi Astral.

PS: acum ma duc sa iau lada de bere, pentru orice eventualitate. Care e mai confortabila, blonda sau bruna? :wink:

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Salut tuturor,

Problema cu scaunul a fost rezolvata, si am asteptat un drum lung ca sa verific daca este asa.

Am fost atat la cei din piata Chirigiu, cat si la colegul Superdragos, asa ca pot sa fac diferenta.

Eu voiam modificarea scaunului in mai multe locuri, dar sa pastrez originalul.

Cei din piata Chirigiu mi-au zis repede ca nu se poate ce vreau eu, ei sperau doar o simpla inlocuire de tapiserie de piele.

Mai era si o alta firma, la cate sute de metri de ei, dar la fel: nu se poate.

Colegul Superdragos a avut rabdarea sa ma asculte, si mi-a dat sfaturile lui, intr-o zi a rezolvat toate modificarile, ba a mai facut si ceva in plus.

Ceva decupari de burete, marit cursa scaunului prin modificarea sinelor, cateva intarituri si inlocuit pieleea defecta.

In concluzie sunt foarte multumit, omul e meserias.

Am vent ieri de la drum de 9 ore si nu am avut nicio problema cu durerile de picioare.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare