Torbinschi Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Salutare tuturor Sper sa nu fiu înjurat daca redeschid o noua discuție dar sincer nu am timp destul să cercetez.sa incepem: M-a pus naiba ieri sa dau bordul jos sa îmi fac"căldura" la mașina că doar a avut volanul pe"hăis" și astea sunt probleme" normale"in ziua de azi. Toate bune și frumoase până am inceput sa ansamblez și am ajuns la maneta de la semnalizare,sau cum s-or numi.Eii problema este că nu mai merge semnalizarea. Postez în speranța că a mai întâmpinat cineva problema asta sau are cineva idee ce ar putea fi și nu în ultimul rând ,să nu mai facă că mine și altcineva. (Totul pe graba) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Re: Probleme semnalizare Salutare tuturor Sper sa nu fiu înjurat daca redeschid o noua discuție dar sincer nu am timp destul să cercetez.sa incepem: M-a pus naiba ieri sa dau bordul jos sa îmi fac"căldura" la mașina că doar a avut volanul pe"hăis" și astea sunt probleme" normale"in ziua de azi. Toate bune și frumoase până am inceput sa i ansamblez și am ajuns la maneta de la semnalizare,sau cum s-or numi.Eii problema este că nu mai merge semnalizarea. Postez în speranța că a mai întâmpinat cineva problema asta sau are cineva idee ce ar putea fi și nu în ultimul rând ,să nu mai facă că mine și altcineva. (Totul pe graba) Ai cuplat corect mufa manetei ? Ai verificat cu butonul de avarie daca clipocesc toate becurile de semnalizare ? Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate