georgenk4 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Suprapantaloni goretex, noi, nefolositi, culoare verde camuflaj, facuti pentru armata. marimea L, cusaturi lipite, capse si fermoar pe toata lungimea piciorului cu deschidere in ambele sensuri (sus-jos). i-am luat de o saptamana dar am gasit o varianta mai light (goretex paclite)care sa fie utilizabili si iarna dar si vara. au bretele care se prind din fata in spate si care se depoziteaza cand nu se folosesc intr-un buzunar situat in zona lombara, partea din spate a pantalonului. Perechea asta o recomand mai ales iarna, fiind foarte rezistenti si mai grosi (goretex triplu strat). bineinteles ca pot fi folositi si vara pe ploaie dar in cazul unui efort prelungit, la o temperatura mai ridicata, respirabilitatea este un pic mai mica. Atat talia cat si partea inferioara a pantalonului sunt reglabile. Dimensiunile sunt conform fotografiilor. eu am 1,76 m si imi sunt buni. Pret 300 lei. Telefon 0742207590, George, adica eu. Prefer livrarea in bucuresti, ca sa "simtiti" produsul. Seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Martie 1, 2018 Autor Partajează Postat Martie 1, 2018 Re: suprapantaloni goretex Up!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Martie 5, 2018 Autor Partajează Postat Martie 5, 2018 Re: suprapantaloni goretex Vândut. Se poate închide! Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate