Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope pt MAZDA BT-50

Astral

Postări Recomandate

SALUT!

Ajutati-ma, va rog, cu un sfat: am gasit de ocazie anvelope BF GOODRICH ALL TERRAIN M+S 285/75 R16 care ar avea 8-9mm profil.

1) - se potrivesc pt Mazduca mea? pe ea sunt rotile originale 245/70/16

2) - 8-9 mm ce inseamna:mai au ceva "carne" pe ele?

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MAZDA BT-50

Vezi ca ai postat la ford-din viteza probabil. :grin:

8-9mm nu inseamna nimic,trebuie sa vezi ce cumperi si hotarasti singur daca te ajuta sau nu.....cine vinde sh nu se poate supara daca vrei sa vezi marfa inainte sa dai banii.Cit despre marime,cred ca intra ,mai cere ceva sfaturi!

Bafta!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Vezi ca ai postat la ford-din viteza probabil. :grin:

nu e vorba de nici o greseala, Ford Ranger si Mazda BT-50 sunt una si aceeasi masina. Referitor la gume... vad ca ai BT-50 modelul facelift, adica noua-nouta, nu i-ar sta mai bine niste gume noi?

Link spre comentariu

Salut!

Ba da, dar le-am gasit la....400 lei TOATE si chiar arata perfect, fara vicii, e adevarat cu un grad, zic eu, mic, de uzura !

N-aveam cum sa le ratez la banii astia!

Dk or merge sau nu pe Mazduca....that is the question !

Koala a zis ca nu merg, alti amici de-ai mei, au zis ca merg, acum urmeaza sa fac proba si dupa aia oi vedea!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Revin:

1.nu e face-lift, e ante, dar proprietarul i-a pus proiectoare, cirligul de remorcare, capitonajul in bena; o sa fac poze mai bune si o sa ma "laud" si eu cu ea pe aici, dupa ce-i pun si capac la bena;

2.l-am rugat pe Max sa puna si MAZDA, eventual si VW(pt Touareg) in lista "Masinile noastre..."

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

am pus eu pe a mea cross-country de la pneus resapate....a trebuit sa decupez partea din fata a pragurilor...si erau 245/70 R16.......nu intra mai mare daca nu ai un body-lift ceva,sau inaltata din barile de torsiune(ceea ce nu sfatuiesc)...devine rigida ca o caruta!!!

SALUT!

Ajutati-ma, va rog, cu un sfat: am gasit de ocazie anvelope BF GOODRICH ALL TERRAIN M+S 285/75 R16 care ar avea 8-9mm profil.

1) - se potrivesc pt Mazduca mea? pe ea sunt rotile originale 245/70/16

2) - 8-9 mm ce inseamna:mai au ceva "carne" pe ele?

Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;)
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

sal din sursa sigura adica eu nu intra aceasta dimensiune la noi (mazda) trbuie sa decupezi foarte mult din praguri si nu renteaza cu toate ca masina mea este inaltata din bari,iar modelul nou nu prea difera de cel vechi

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Diferenta intre 285/75/r16 si 245/70/r16 este de 265,46 mm pe circumferinta ....adica 11.28%.fa calculele si o sa vezi ca nu intra ...

oricum jantele tale originale echipate cu 245/70/r16 au o latime de minim 7 si maxim 8.5 inch , iar 285/75/r16 ar trebui montate pe jante cu latimea de 8 pana la9.5 inch latime pt a nu se dejanta ...tu ai fi undeva la limita inf ..posibil sa se dejanteze singure in anumite conditii de mers..

asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ...
Link spre comentariu

Multumesc pt raspuns, doar ca intrebarea e de acum un an, cand mi-am luat masina,iar intre timp m-am lamurit cum vine treaba cu dimensiunile la roti si acum am pe masina BFG AT 235/85/16 care freaca putin la bracaj maxim inn colturile de la aripioarele de noroi din fata, in rest, se comporta excelent, am castigat in inaltime, dar am pierdut la demarajul de pe loc, care oricum nu ma pasioneaza ca nu am luat-o sa fac liniute !

Gumele alea mari le luasem doar din cauza pretului....si eu imi doream f mult sa si incapa ! :))

Editat de Astral
Link spre comentariu

...

oricum jantele tale originale echipate cu 245/70/r16 au o latime de minim 7 si maxim 8.5 inch , iar 285/75/r16 ar trebui montate pe jante cu latimea de 8 pana la9.5 inch latime pt a nu se dejanta ...tu ai fi undeva la limita inf ..posibil sa se dejanteze singure in anumite conditii de mers..

Eu credeam ca dejantezi mai usor de pe o janta lata decat de pe una ingusta!

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

@ Astral

la mine au intrat perfect 265 / 70 / r16 doar ca atinge foarte putin coltul interior al barii. pe spate nu exista problema in a atinge!

in fata iti intra foarte usor cu o oarecare flansa si bara data jos sau cu modelul celalalt de bullbar, ala mai ridicat.

numai bine

:tk

MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare