Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Achizitie Pinin

CristiGG

Postări Recomandate

salutare,

sunt nou atat pe forum cat si in domeniul 4X4 as ca va rog sa imi iertati si scuzati poate unele intrebari puerile, dar sunt dornic sa invat.

trebuie sa achizitionez o masina 4X4 cat mai mica, compacta pentru a fi folosita zilnic de sotie in Brasov. am aceasta nevoie deoarece in Schei stradutele sunt inguste si in panta / rampa, iar iarna dezapezirea se face mai greu. am vazut aceasta masina si efectiv mi-a placut foarte mult. am gasit una de vanzare cu cutie automata si super select motor 1.8 GDI ce arata impecabil. sotia doreste cutie automata deoarece la plecarea in rampa sa nu mai de deplaseze masina in spate cat timp se lasa frana de mana jos, se elibereaza ambreiajul si se accelereaza. masina este din anul 2000 si am observat ca pe langa dotarile trecute de vanzator apare ABS si ESP. este dotata cu asa ceva ? categoric ca nu va circula cu 2H (doar vara) ci va circula 80% din timp cand este ud sau zapada cu 4H, iar cum in Brasov, vara este intr-o zi de joi ...

daca aveti sfaturi, pareri sau opinii va astept cu drag si nerabdare.

respect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Achizitie Pinin

Si eu sunt la primul Pinin, nu ma pricep prea bine, dar un sfat iti pot da: fii f atent la rugina, in special la oalele fata. Toate masinile pe care le-am vazut, de 2500-3000 euro, erau ruginite bine acolo. Masini care da, aratau "impecabil" la prima vedere. Unele aveau rugina acoperita cu mastic/chit si revopsite. O aripa, un prag, se fac usor... la contra aripile fata sau oale e mai problematic, scump si f greu de gasit piese.

Link spre comentariu

https://forum.club4x4.ro/showthread.php?96095-Vand-Mitsubishi-Pinin-automat

Suna-l pe shreck, masina n-o stiu, dar omul e in regula:h5

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Salutare,

Azi m-am dat cu un Pinin 2.0 GTI in 3 usi. Masina are 190.000 km si urmatoarele probleme :

-parbriz crapat de la stanga la dreapta pe mijloc

-discurile ovale

-mastic vopsit pe oala stanga nu si pe dreapta

-in bord nu se aprinde indicatorul rotilor din spate chiar si cand este cuplat 4H si 4HL (cand trag rotile spate nu este aprins nici un indicator)

-indicatorul de turatie nu functioneaza

-are incalzire in scaune din fata dar nu functioneaza

-toba sparta fluiera pe la mijloc

-motorul in panta nu trage chiar daca apasam acceleratia mergea liniar fara sa se tureze

Proprietarul mi-a spus ca a avut calculatorul de la motor stricat si de la acesta nu se tureaza si nu indica turometrul

Pretul cerut e cam mare 3350 euro, cat ar merita ?

Merita luata ?

Cat m-ar costa sa remediez toate problemele?

Astept parerile voastre.

Multumesc.

PS: m-am indragostit de Mitsubishi Pinin !!! ( nu de aceasta, de ea in general ) Trebuie sa imi cumpar una in 3 usi !!!

Editat de CristiGG
Link spre comentariu

Parbrizul se poate inlocui. Dar costa... nu am idee cat, dar banuiesc ca mai mult de 400 lei.

Un disc de frana fata, in jur de 200 lei (chiar si mai mult, depinde ce alegi). Pui si placute noi, inca ~150 lei, doar fata. Daca schimbi si spatele, aproape dublezi costurile.

Mastic si revopsit = gaura. Vezi topicul meu cu contra aripile fata, stanga e ~1700 lei. Plus manopera. Plus ce mai are si prin alte parti.

Probabil bec ars, fir rupt, mufa cu contacte imperfecte sau senzor defect. Nimic scump.

Discutabila asta cu ECU defect... e posibil sa fie mai multe probleme si vanzatorul sa minta. Un senzor de turatie e aproape 1000 lei. Nu stiu cat e un ECU la dezmembrari, dar sigur nu e 100 lei... si posibil sa-l iei degeaba.

Incalzirea in scaune nu e ceva atat de important, se poate reface sau repara. Se gasesc kituri pe piata, poti sa-ti faci si singur.

N-am idee cat e o toba, dar probabil peste 200 lei.

Parerea mea, dupa ce am vazut cateva Pininuri, la diferite preturi, e ca cere extrem de mult pe ea. As zice ca merita maxim, maxim 2000 euro. Asta daca nu are si alte bube... si cred ca are, intotdeauna apar si altele.

Link spre comentariu

Incerc sa fiu cat mai atent si am hotarat sa caut una in 3 usi pt mine. Sotiei nu i-a placut deoarece nu are porbagaj aproape deloc iar spatiul scaunelor din spate este foarte mic si inghesuit. Sincer eu nici nu am observat. Pentru mine e o mica bijuterie si as renunta la Touareg pt una bine pusa la punct.

Nu gasesc nicaieri lungimea Mitsubishi Pinin in 5 usi.

Cea in 3 usi are 3735 mm.

Va rog daca aveti aceasta informatie sa mi-o comunicati si mie.

Multumesc

Editat de CristiGG
Link spre comentariu

https://forum.club4x4.ro/showthread.php?96095-Vand-Mitsubishi-Pinin-automat

Suna-l pe shreck, masina n-o stiu, dar omul e in regula:h5

Nu este el vanzatorul! Iar pozele sunt mai mult generice, fara prea multe amanunte de genul: parbriz spart sau lampa sparta, rugina, etc...

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Salutare,

Azi m-am dat cu un Pinin 2.0 GTI in 3 usi. Masina are 190.000 km si urmatoarele probleme :

-parbriz crapat de la stanga la dreapta pe mijloc

-discurile ovale

-mastic vopsit pe oala stanga nu si pe dreapta

-in bord nu se aprinde indicatorul rotilor din spate chiar si cand este cuplat 4H si 4HL (cand trag rotile spate nu este aprins nici un indicator)

-indicatorul de turatie nu functioneaza

-are incalzire in scaune din fata dar nu functioneaza

-toba sparta fluiera pe la mijloc

-motorul in panta nu trage chiar daca apasam acceleratia mergea liniar fara sa se tureze

Proprietarul mi-a spus ca a avut calculatorul de la motor stricat si de la acesta nu se tureaza si nu indica turometrul

Pretul cerut e cam mare 3350 euro, cat ar merita ?

Merita luata ?

Cat m-ar costa sa remediez toate problemele?

Astept parerile voastre.

Multumesc.

PS: m-am indragostit de Mitsubishi Pinin !!! ( nu de aceasta, de ea in general ) Trebuie sa imi cumpar una in 3 usi !!!

Salut,

recomand să te uiți pe site-urile nemțești de mașini second-hand și du-te personal să iei de acolo dacă vrei ceva ok. Singurul meu regret cu Pinin-ul meu este că l-am luat din țară de la un domn care a adus mașina din Germania și nu mi-a spus de problemele reale a mașinii.

Părerea mea este că prețul este prea mare la câte probleme are mașina.

Succes!

Link spre comentariu

Salut,

recomand să te uiți pe site-urile nemțești de mașini second-hand și du-te personal să iei de acolo dacă vrei ceva ok. Singurul meu regret cu Pinin-ul meu este că l-am luat din țară de la un domn care a adus mașina din Germania și nu mi-a spus de problemele reale a mașinii.

Părerea mea este că prețul este prea mare la câte probleme are mașina.

Succes!

Nu am achizitionat respectivul autoturism si ma uit pe site-urile din Germania dar sunt rare ci cutie automata si super select in 3 usi.

Astept sa vad ce gasesc.

Multumesc

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Incerc sa fiu cat mai atent si am hotarat sa caut una in 3 usi pt mine. Sotiei nu i-a placut deoarece nu are porbagaj aproape deloc iar spatiul scaunelor din spate este foarte mic si inghesuit. Sincer eu nici nu am observat. Pentru mine e o mica bijuterie si as renunta la Touareg pt una bine pusa la punct.

Nu gasesc nicaieri lungimea Mitsubishi Pinin in 5 usi.

Cea in 3 usi are 3735 mm.

Va rog daca aveti aceasta informatie sa mi-o comunicati si mie.

Multumesc

~Specificatii Pinin~

Sper sa te ajute :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Salutare,

Pana la urma nu am luat unul ci doua Pininuri, ambele cu 5 usi, cutie automata si super select. e o poveste incurcata si decat sa imi calc cuvantul dat mai bine m-am ales cu 2 masini. In mod sigur unul ramane pentru mine si trebuie sa vad daca sotia vrea sa opreasca si ea unul, in caz contrar va trebui sa vand unul. Ambele sunt din Germania si sunt in stare bunicica.

Ma gandeam daca pot face o modificare identica cu cea din foto atasat si va intreb daca aveti idee cati inchi ar trebui sa aiba multimedia ?

hqdefault.jpg.3eddff4b6cf34ec40d6ecfc157577bbe.jpg

Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitii, sa ai noroc de ele! Am gasit si eu unul in Germania (2.0 litri, 5 usi, cutie manuala) care arata a fi foarte bine intretinut. Ma gandesc serios sa ma urc vineri in avion si sa merg dupa el. La ce pret le-ai luat?

Link spre comentariu

Salutare.

Asta seara mi-a venit Pininul din Germania.

2.0 Gdi 5 usi automat cu super select.

Dotari observate la o prima vedere

interior : tapiterie piele, scaune incalzite, navigatie, trapa, webasto cu telecomanda, tempomat;

exterior : bulbar fata, bulbar spate, praguri, spoturi ceata, reflectoare pe bulbar.

Functioneaza super bine, m-am dat cu el puti si am avut aprins GDI Eco, cutia schimba foarte bine fara sa simti, motorul toarce fara sa il auzi si sta perfect la relantiu.

Trebuie sa ii schimb toba spate si sa ii fac o revizie completa.

Vreau sa ii inlocuiesc navigatia originala si casetofonul original cu o multimedia cu camera de mers in marsalier. In acest sens vreu sa mut climatizarea mai jos unde eu am navigatia sau este spatiul gol cu usita la altele iar in locul acesteia si a casetofonului sa montez multimedia ( ca in foto atasat ).

[ATTACH=CONFIG]287336[/ATTACH]

Ce diagonala trebuie sa aiba aveti idee ?

Sunt tare incantat si bucuros. :grin:

hqdefault.jpg.148415e6a6e2bb996882b29264c80fc4.jpg

Editat de CristiGG
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare