med_max Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 (editat) Salutare tuturor, As dori sa imi achizitionez un patrol gr y pe viitor in princiupiu .... si alte modele de 4x4 sunt acceptate, obligatoriu 4 usi ( 3 pers in permanenta la bord ) as dori sa il folosesc la pescuit, vanatoare, pe viitor intr-un camper, off usor/mediu, dar si la drumuri lungi pr ca stau in ct si pana la munte este ceva distanta .... Deci sa mearga si cu un 120 pe autostrada ... Exista multe polemici in privinta motoarelor 2.8 / 3.0. Din propria experienta ce imi recomandati? Stiu de 3.0 de valve regulator turbo etc ... deci nitel de investit de cum il iau La un 2.8 am vazut ca se poate schimba turbina, mai fiabil, ieftin la intretinere fata de 3.0, stiu ca merge din pompa dar mai puturos nitel, de pref oricare din ele dar sa fie cat mai fiabil. Am tot cautat si inca mai caut ... pana acum ce am gasit cu multa rugina la sasiu, daca aveti si alte recomandari de 4x4, poze etc, astept recomandari M-am uitat si la pick-upuri dar din pacate nu sunt asa coNfortabile, fiind si cu copii nu prea m-as baga ... Am uitat sa mentionez nu v-a fii masina de zi cu zi am altceva pt asta ... Cu toate ca as vrea :) cel mai probabil va purta 35" -uri AT KO2 / STT Pro nu simex Un pret de achizitie 4-5k, am vazut si Grand Cherokee 3.1d, si altele .... Sa fie in 4 usi si autoutilitara, stau putin in tara si nu merita turism cu motor de 3l sa platesc o caruta de bani impozit degeaba. Daca aveti idee si de alte masini pt asa ceva astept info ... Later edit : MERITA, nu "se merita" ! https://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 Editat Februarie 10, 2018 de Astral coNfort....NU coMfort ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=871242#post871242 LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: 4x4 pt Expeditie / Camper - Patrol sau alte recomandari ... Ce utilitati pe parte de camper gandesti ca ai avea nevoie? Dilema aceasta am avut-o si eu sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Februarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: 4x4 pt Expeditie / Camper - Patrol sau alte recomandari ... Ce utilitati pe parte de camper gandesti ca ai avea nevoie? Dilema aceasta am avut-o si eu Nu poti sa ai utiitatile une rulote sau autorulote, dar macar pat, ori cort deasupra ori o mini rulota off, lucruri primare, o butelie pt aragaz, dush portabil etc ... Toaleta la padure :)...inca nu am definitivat...imi trebui intai auto pt asta, ideea este ca mai mult de 3 zile nu prea poti sa stai ... Dar poate pe viitor si o rulota ... O lasi in camping si pleci 2_3 zile pe munte cu camperul ... thanks LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: 4x4 pt Expeditie / Camper - Patrol sau alte recomandari ... Expeditie cred ca inseamna mai mult de 3 zile ! Daca nu stii ce vrei sa faci asta e cel mai naspa ! In acest caz si achizitia masinii se poate transforma intr-un loz necastigator ! Intreaba si ceilalti participanti la ,,expeditie,, ce isi doresc ! Dupa aceia poti sa ai o imagine mai clara vav de ce incape ,in ce fel de masina, ! Camper 4x4 cu 4-5000 am visat si eu (cei de pe forum stiu ce vorbesc !)si cand le-am pus pe hartie cate vreau bugetul a sarit in aer si ........am luat o duba 4x4 pe care mi-am amenajat-o in regim home/hand made dar bugetul este mult superior celui afisat de tine ! Daca esti curios sau poate chiar sa te inspiri uita-te aici: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?93501-IVECO-DAILY-40-10-4X4-expedition-vehicle sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate