Dacus_Malus Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 (editat) Ajutor - Rugaminte directionare 2% - formular 230 Buna ziua, Sunt membru mai nou, dar sunt tata cu experienta, si am nevoie de ajutor. Am un copil nascut in 2006, care s-a nascut cu grave probleme de sanatate. Aici vedeti povestea lui: https://helpstefanut.wordpress.com/povestea-mea/ Pe scurt, solicit ajutorul dvs, prin completarea formularului 230. Banii astfel obtinuti, se duc direct catre tratamente pentru Stefan. Va atasez varianta precompletata a formularului 230. Are si o a2a pagina, o imputernicire care-mi da mie voie sa depun acel formular in numele vostru, ca o consecinta a noilor reglementari fiscale. Asadar se completeaza datele personale de pe formular, se semneaza jos la contribuabil, si se completeaza si semneaza imputernicirea. Formularele imi pot fi trimise pe email: raul_stefan@yahoo.com Sau poze pe whatsapp: 0745678887 Multumesc anticipat pentru fiecare formular pe care-l voi primi. Fiecare formular conteaza ptr. noi. formular 230+imputernicire 2017.pdf Editat Februarie 9, 2018 de Dacus_Malus Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate