Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SIGLA MAZDA

Astral

Postări Recomandate

Re: SIGLA MAZDA

MAX, TE ROG MULT, STIU CA AI MULTE PE CAP, DAR PUI SI SIGLA IN LISTA?

1. In nici un caz nu lasam sectiunea fara sigla dar asta o face altcineva pe care il astept sa apara.

2. Nu mai scrie te rog cu litere mari. In limbaj internet asta inseamna ca strigi la mine ceea ce sper ca nu e cazul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Şi eu insist să se pună sigla MAZDA, acum că suntem doi care avem Mazda, cât eram singurică ... nu am zis nimic ...

Mulţumesc anticipat :)

MAX, TE ROG MULT, STIU CA AI MULTE PE CAP, DAR PUI SI SIGLA IN LISTA?
Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ...
Link spre comentariu

Scuze Max ! Nici nu mi-as fi permis asa ceva, a fost din entuziasm si, din pacate, link-ul "...board.marlincrawler..." unde as fi putut sa vad instructiuni, reguli etc, la mine nu se deschide.

In orice caz, si asta o scriu cu litere mari , ca asa sunt de incantat : MULTUMESC !

Link spre comentariu

Buna Beatrice, salut Dan! Multumim! :h5

O am doar de 1000km, dar nu m-as mai da jos din ea! Am si masina de servici(Citroen Xsara-berlina) si tanjesc de nu mai pot sa ma dau cu Mazduca!

Din ce am citit pe net, de la cei care se ocupa cu drive-test, este o masina robusta, simpla, chiar clasica, dar cu dotari f bune pentru un 4x4: LSD, etc.

Acum sunt la faza de mici up-grade-uri: gume, capac bena(smart-top), iar dupa asta vreau ceva pe la suspensii, articulatii ca sa fie "mai" 4x4 decat e acum.

Tu ce Mazda ai?

Editat de Astral
Link spre comentariu

Scuze Max ! Nici nu mi-as fi permis asa ceva, a fost din entuziasm si, din pacate, link-ul "...board.marlincrawler..." unde as fi putut sa vad instructiuni, reguli etc, la mine nu se deschide.

In orice caz, si asta o scriu cu litere mari , ca asa sunt de incantat : MULTUMESC !

Link-ul de care zici e functional doar ca trebuie sa astepti putin pana se incarca. Oricum e o chestie mai distractiva legata de modul de utilizare a unui forum. http://board.marlincrawler.com/temp/Posting.swf

Il mai gasesti si pe youtube : [youtube:3gxvzw3n]http://www.youtube.com/watch?v=Rxv_dkf-JFw[/youtube:3gxvzw3n]

Regulamentul adevarat al acestui forum in gasesti aici:

viewtopic.php?f=3&t=113

Numai bine

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Bună astral 2000,

Uite abia ce am văzut mesajul tău ... cu întârziere. Eu am o MAZDA TRIBUT, şi e maşina în care mă simt cel mai bine din câte am avut până acum.

Am văzut că cei de la asistenţă Mazda au o BT 50 pt depanaj ...

Tu o ameliorezi pe Măzduca ? Sau la cine o duci ? :)

Numai bine,

Beatrice

Buna Beatrice, salut Dan! Multumim! :h5

O am doar de 1000km, dar nu m-as mai da jos din ea! Am si masina de servici(Citroen Xsara-berlina) si tanjesc de nu mai pot sa ma dau cu Mazduca!

Din ce am citit pe net, de la cei care se ocupa cu drive-test, este o masina robusta, simpla, chiar clasica, dar cu dotari f bune pentru un 4x4: ESP, etc.

Acum sunt la faza de mici up-grade-uri: gume, capac bena(smart-top), iar dupa asta vreau ceva pe la suspensii, articulatii ca sa fie "mai" 4x4 decat e acum.

Tu ce Mazda ai?

Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare