ambrusianas Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Buna ziua. Dupa ce am rezolvat problema cu temperatura si termocupla, schimband senzorul de temperatura si termostatul. Am alta problema, imi apar doua erori una debimetru defect, pe care l am si schimbat si o eroare pe pompa de injectie: 23 injection timing deviation; value not plauzible. Ce este aceasta eroare? Cand merg imi apare check engine si imi taie acceleratia. Va multumesc Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Re: Eroare pompa injectie Eroarea aia inseamna ca s-a dereglat distributia. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Martie 8, 2018 Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 Re: Eroare pompa injectie Eroarea aia inseamna ca s-a dereglat distributia. Multumesc. Merg azi la mecanic sa verificam distributia Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate