Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

VW Touareg Touareg Mountain R5, motor 2500

Dan Cilan

Postări Recomandate

Ca sa nu las aceasta rubrica fara nici un anunt ( :grin: ) am sa sparg gheata.Dar sa nu ma injurati tare, stiu ca nu prea e masina de off-road dar e 4X4 ! :bannana

De-abia am achizitionat-o , se cheama Touareg Mountain R5 , are motor 2500 , in 5 cilindri , 128 kw/174HP si un cuplu frumusel de 400 Nm.Transmisia este manuala , 4X4 permanent cu posibilitate HIGH si LOW (reductor) , si blocaj diferential.

:jp1

0745634366
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: VW Touareg

Deocamdata trag rulota cu Rangeru , ca la Touareg nu am carlig desi are sarcina maxima remorcabila cu dispozitiv de franare 3500 kg !Yeah :h5

O sa scot Rangeru la vanzare peste o luna si atunci o sa trebuiasca sa pun carlig la Touareg.

0745634366
Link spre comentariu

Normal , de aia am luat Touareg ! Desi i-mi place mai mult X5 la aspect exterior , am ascultat de sfaturile colegilor de pe acest forum care au zis ca Touaregul e cel mai bun pentru conditii off-road dintre SUV-uri.

Da , intr-adevar Audi a fost o bijuterie de masina ( era si Quattro ) dar vroiam ceva mai inalt si cum bani de Q7 nu am avut.... :grin:

0745634366
Link spre comentariu

Daca intri pe www.clubrv.ro sunt 4 intalniri pe 1 Decembrie!Poti sa-ti alegi una din ele daca vrei sa participi!Vei fi foarte bine primit ( si eu am fost primit la fel la prima mea iesire ) si va fi distractie nu gluma!Si noi suntem iubitori de natura si cred ca avem mai multe in comun cu cei de aici de pe 4X4.

0745634366
Link spre comentariu

@ Allroad , si daca cumva alegi o intalnire unde o sa fiu si eu si Dan (Campulung)... sigur o punem si de un offroad, iti promit. Nu rezist eu la nici o iesire cu rulota tentatiei, sa nu cuplez reductorul pe teren :)

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Normal , de aia am luat Touareg ! Desi i-mi place mai mult X5 la aspect exterior , am ascultat de sfaturile colegilor de pe acest forum care au zis ca Touaregul e cel mai bun pentru conditii off-road dintre SUV-uri.

Da , intr-adevar Audi a fost o bijuterie de masina ( era si Quattro ) dar vroiam ceva mai inalt si cum bani de Q7 nu am avut.... :grin:

Poate ca sunt subiectiv da mie imi place mai mult Touareg ca aspect

.

comparatie o poza in fundal X5

Link spre comentariu

Eu am cutie manuala! Vineri am un drum la Cluj si atunci o sa fac consumul real , deocamdata habar n-am cat consuma ! A tau are Navi ? Daca are , e cu DVD sau cu CD ? A meu e cu navigatie mare dar nu am CD-ul si nu stiu de unde sa fac rost de unul.

0745634366
Link spre comentariu

Eu am cutie manuala! Vineri am un drum la Cluj si atunci o sa fac consumul real , deocamdata habar n-am cat consuma ! A tau are Navi ? Daca are , e cu DVD sau cu CD ? A meu e cu navigatie mare dar nu am CD-ul si nu stiu de unde sa fac rost de unul.

Eu am montat navi extra cu card de memorie si display de 7" cu Bluetooth,DVD,TV,USB ca taranii astia de la VW au cerut 3500 Euro pe instalatia lor cu CD care Nu merge.original am avut Radio CD player simplu.

Am un prieten care lucreaza la VW incerc sa-ti fac rost de CD daca imi dai datele exacte.

da numarul tau de tel.

Link spre comentariu

Al meu e cu CD! Azi am fost la VW la Cluj si au zis ca un CD original e 830 RON !!! Jaf la drumu' mare http://www.freesmileys.org/smileys/angry032.gif

Cu banii aia iei o navigatie decenta!Si io oricum am una (ca doar fac Germania ) dar mi se pare aiurea sa umblu cu navigatia lipita in geam cand masina are din dotare!

0745634366
Link spre comentariu

Aici trebuie sa recunosc ca asa este.In cartea tehnica se dau indicatii pentru folosirea navigatiei si din poze am vazut ca e cam incalcit meniul! Tot din cartea tehnica am vazut ca se pot memora trasee off-road dar inca nu stiu cum se foloseste!Habar n-am daca functioneaza fara CD !

0745634366
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare