Dan Cilan Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Ca sa nu las aceasta rubrica fara nici un anunt ( :grin: ) am sa sparg gheata.Dar sa nu ma injurati tare, stiu ca nu prea e masina de off-road dar e 4X4 ! :bannana De-abia am achizitionat-o , se cheama Touareg Mountain R5 , are motor 2500 , in 5 cilindri , 128 kw/174HP si un cuplu frumusel de 400 Nm.Transmisia este manuala , 4X4 permanent cu posibilitate HIGH si LOW (reductor) , si blocaj diferential. :jp1 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: VW Touareg schimba-i slapii si hai pe munte sa o stapinesti sanatos sa te duca unde vrei tu iar daca o vinzi sa-ti aduca profit zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: VW Touareg Merci de urari :h5 , pentru munte am Rangeru ! :grin: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: VW Touareg sa o stapanesti sanatos o masina care isi face bine treaba pentru care a fost facuta. daca luai un motor mai mare era si mai distractic, dar nici asa nu e rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: VW Touareg La mai multe! :h5 Si le-ati luat si argintii...culoarea mea preferata! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: VW Touareg Asa s-au nimerit.Eu nu am culoare preferata dar nu mai vreau negru , e cea mai sensibila culoare posibila.Se vede pe ea absolut tot , praf , noroi etc 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: VW Touareg Stiu... :ha: Iar pentru o masina de teren argintiul este culoarea ideala... Intra Touareg-ul la tractat rulota? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: VW Touareg Deocamdata trag rulota cu Rangeru , ca la Touareg nu am carlig desi are sarcina maxima remorcabila cu dispozitiv de franare 3500 kg !Yeah :h5 O sa scot Rangeru la vanzare peste o luna si atunci o sa trebuiasca sa pun carlig la Touareg. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: VW Touareg Si pe munte intra TOUAREG-ul ?Sau va mai luati ceva?Era frumos tare si AUDI :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: VW Touareg Normal , de aia am luat Touareg ! Desi i-mi place mai mult X5 la aspect exterior , am ascultat de sfaturile colegilor de pe acest forum care au zis ca Touaregul e cel mai bun pentru conditii off-road dintre SUV-uri. Da , intr-adevar Audi a fost o bijuterie de masina ( era si Quattro ) dar vroiam ceva mai inalt si cum bani de Q7 nu am avut.... :grin: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: VW Touareg Frumoasa masina,s-o stapaniti sanatosi si sa va duca unde vreti!! Off topic:Poate ne vom cunoaste la o prima iesire cu rulota,sunt nou in domeniu. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg Daca intri pe www.clubrv.ro sunt 4 intalniri pe 1 Decembrie!Poti sa-ti alegi una din ele daca vrei sa participi!Vei fi foarte bine primit ( si eu am fost primit la fel la prima mea iesire ) si va fi distractie nu gluma!Si noi suntem iubitori de natura si cred ca avem mai multe in comun cu cei de aici de pe 4X4. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg @ Allroad , si daca cumva alegi o intalnire unde o sa fiu si eu si Dan (Campulung)... sigur o punem si de un offroad, iti promit. Nu rezist eu la nici o iesire cu rulota tentatiei, sa nu cuplez reductorul pe teren :) Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg Asa s-au nimerit.Eu nu am culoare preferata dar nu mai vreau negru , e cea mai sensibila culoare posibila.Se vede pe ea absolut tot , praf , noroi etc felicitari,ai dreptate cu culoarea neagra eu o spal tot la doua zile de se uzeaza vopseaua. Atasez si eu o poza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg Ohohoooo ! A ta e face-lift ! Sa ai grija de ea si numai drumuri bune sa ai cu ea! :h5 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg Normal , de aia am luat Touareg ! Desi i-mi place mai mult X5 la aspect exterior , am ascultat de sfaturile colegilor de pe acest forum care au zis ca Touaregul e cel mai bun pentru conditii off-road dintre SUV-uri. Da , intr-adevar Audi a fost o bijuterie de masina ( era si Quattro ) dar vroiam ceva mai inalt si cum bani de Q7 nu am avut.... :grin: Poate ca sunt subiectiv da mie imi place mai mult Touareg ca aspect . comparatie o poza in fundal X5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg Merci Dane si tu la fel. Si asta este tot R5 2500 automatic si imi mananca zilele .consum de la 13.5 la 19.5 l. Nu am avut rabdare 2 luni sa vina una cu motor mai mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg Eu am cutie manuala! Vineri am un drum la Cluj si atunci o sa fac consumul real , deocamdata habar n-am cat consuma ! A tau are Navi ? Daca are , e cu DVD sau cu CD ? A meu e cu navigatie mare dar nu am CD-ul si nu stiu de unde sa fac rost de unul. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg Eu am cutie manuala! Vineri am un drum la Cluj si atunci o sa fac consumul real , deocamdata habar n-am cat consuma ! A tau are Navi ? Daca are , e cu DVD sau cu CD ? A meu e cu navigatie mare dar nu am CD-ul si nu stiu de unde sa fac rost de unul. Eu am montat navi extra cu card de memorie si display de 7" cu Bluetooth,DVD,TV,USB ca taranii astia de la VW au cerut 3500 Euro pe instalatia lor cu CD care Nu merge.original am avut Radio CD player simplu. Am un prieten care lucreaza la VW incerc sa-ti fac rost de CD daca imi dai datele exacte. da numarul tau de tel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg La mine este dotare de serie deci singurul lucru care trebuie este seria sasiu WVGZZZ7LZ4D0863366. Nr. meu de telefon e afisat la semnatura.Dar te sun eu daca-mi dai numarul. :grin: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg Am gasit in cartea tehnica si softul : RN S2 Poate stie prietenul tau de unde se descarca gratuit ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: VW Touareg daca nu gasesti gratuit (cauta pe site-uri de torrenturi) il poti cumpara de aici : http://www.okazii.ro/catalog/13901492/D ... 2-DVD.html sau mai poti incerca pe vw forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: VW Touareg Al meu e cu CD! Azi am fost la VW la Cluj si au zis ca un CD original e 830 RON !!! Jaf la drumu' mare http://www.freesmileys.org/smileys/angry032.gif Cu banii aia iei o navigatie decenta!Si io oricum am una (ca doar fac Germania ) dar mi se pare aiurea sa umblu cu navigatia lipita in geam cand masina are din dotare! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: VW Touareg ca si idee nu se poate compara navigatia din geam cu cea de pe masina! cea din geam este net superioara!sa nu mai vorbim si de pozitionarea celei originale care la majoritatea modelelor este greu de urmarit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: VW Touareg Aici trebuie sa recunosc ca asa este.In cartea tehnica se dau indicatii pentru folosirea navigatiei si din poze am vazut ca e cam incalcit meniul! Tot din cartea tehnica am vazut ca se pot memora trasee off-road dar inca nu stiu cum se foloseste!Habar n-am daca functioneaza fara CD ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate