sparvulescu Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Pentru toti cei interesati de kitul Calmini de 5": Am vorbit azi cu ei si mi-au spus ca nu pot onora nici o comanda in urmatoarele 3-4 luni. Nici dupa acea data nu exista nici o garantie ca situatia se va ameliora. Deci treceti pe elicoidale, SPOA sau OME HD daca vreti s-aveti masina la primavara. Si o intrebare: stie cineva daca produce cineva planetare Chromoly 4340 pentru Vitara (ei ii spun Sidekick)? Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered variantele SPOA si OME raman valabile, dar....conversia pe elicoidale cine o face in tara??? :grin: :grin: o lucrare care sa reziste si in extrem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered variantele SPOA si OME raman valabile, dar....conversia pe elicoidale cine o face in tara??? :grin: :grin: o lucrare care sa reziste si in extrem... Pai, pana la urma cred ca o sa o incercam chiar noi pe ala micu' :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered Si noi facem conversie pe elicoidale fara probleme :h5 . si Deceneu din cate stiu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered Eu am suspensie pe elicoidale si evenutalele limitari pentru extrem nu vin din suspensie ci din punti, motor, ambreaj si directie (fara servo va fi foarte interesant cu roti de 33" sau 35"). Spatele este Vitara cu prelungirea bratelor de la A-link iar pentru fata stiu o firma in Cluj care face cei doi tiranti (taiere cu plasma pe masina numerica, sudarea talpilor superioare si orizontale ale tirantilor) pentru doar 100 lei/bucata - mie atat mi-au luat inclusiv desenele in autocad si conversia lor in cod masina. Toate bucsele sunt din poliuretan - se cumpara in bare si se strunjesc sau, in cazul in care nu gasiti bara, se pot strunji bucsele de la OME (varianta mai scumpa dar la fel de buna). Arcurilor le-au dat de capat Ionut si Costin - de la ceva rabla ruseasca, iar telescoapele cele mai bune pe care le-am avut pana acum sunt cele de la Calmini din kit-ul de 5", dar mai sunt si altele (de exemplu Bilstein B2 pentru BMV 320 spate, Rancho). Ar merge si OME de Jeep dar trebuiesc dublate. Voi incerca si air-shockuri de la Sway-a-way de 2.5" cu deschidere de 10" sau 12" - daca tine scapam si de arcuri, dar asta nu va fi o solutie ieftina. Mai mult dupa fiecare concurs trebuiesc servisate - se demonteaza, se verifica/inlocuiesc garnituri si se re-presurizeaza (dupa gust) cu azot. Am incercat mai multe bare panhardt - la toate s-a rupt boltul de la prinderea pe punte. Singura care a tinut foarte, foarte bine e cea cu uniballuri de la Spridertrax. Pentru cei care vor sa treaca la suspensie pe elicoidale le sugerez sa foloseasca mai intai softul pentru eliminarea squat-ului (jocul pe verticala a fundului masinii) pentru a putea determina exact locul de prindere a tirantilor spate in functie de celelalte caracteristici geometrice si inertiale ale masinii. Versiunea 1.5 o gasiti la http://mysite.verizon.net/triaged/4link ... index.html. Versiunea 3 o am in excel si pot s-o trimit celor interesati - programasul e aplicabil oricarui tip de masina cu suspensie 4-link pe spate. Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered Am vorbit si eu in America pt Calmini 5 inch...si ai dreptate Sorin. Am inteles ca kit-urile de 5 inch ar fi deja contractate de dealer-ii locali... Va tin la curent cu kit-ul de 5 inch... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered exista kit trailmaster pentru suzuki samurai, +50 mm si + 80 mm.e pe lamelare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered exista kit trailmaster pentru suzuki samurai, +50 mm si + 80 mm.e pe lamelare.... Exista da zdruncina cel mai rau din cate am vazut eu. :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered Arcurile Calmini de la suspensia de 5 inch sunt pe drum, urmeaza sa le am in cateva zile. Restul supensiei intr-o saptamana. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered kit-uri de calmini se pot achizitiona si din alta parte,mai sunt si in europa firme,depozite care mai au pe stoc,se poate afla,pt cine doreste se poate aduce in cateva zile,depinde de cati inch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered Sorin wrote: "Voi incerca si air-shockuri de la Sway-a-way de 2.5" cu deschidere de 10" sau 12" - daca tine scapam si de arcuri, dar asta nu va fi o solutie ieftina. Mai mult dupa fiecare concurs trebuiesc servisate - se demonteaza, se verifica/inlocuiesc garnituri si se re-presurizeaza (dupa gust) cu azot." Sant curios cum o sa-ti iasa , dupa ce s-a vazut pe samuraiul tau o sa iasa foarte bine. Servisatul acestora nu trebuie neaparat dupa fiecare concurs ,zic eu,ale mele cel putin pe buggy stau bine de cand le am setat ultima data si am mers peste o mie de kilometri in conditii extreme si vara si iarna in ger. Bafta! Cat despre chit conversie, eu m-am luat dupa asta simplu ieftin de facut sau se poate comanda cred : http://www.fourwheeler.com/techarticles ... to_02.html "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered Salutare. Astazi am intrat in posesia suspernsie Calmini 5 inch - http://www.puresuzuki.com/super_5.htm Mor de ciuda ca nu poate fi montata inca masina fiind la tinichigerie intr-un amplu proces de "refacere". Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered ai primit tot sau numai arcurile? Sambata mi-au venit cele 4 arcuri. Restul in max 3 saptamani. Daca ai primit tot rogu-te o copie dupa opisul pieselor sa-mi trimiti si mie sa bifez ce primesc. Merci TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Kit suspensie Camini 5" - backordered A ajuns tot kit-ul. Arcurile au ajuns intr-adevar cu 2 zile mai devreme, dar mi-au livrat tot impreuna. O sa pot sa fac opisul cred ca maine dimineata si iti trimit. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate