fenderstrat Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 Salutare, Am observat ca dupa ce se incalzeste motorul servdirectia merge mai greu decat atunci cand plec cu ea prima data in zi...!Ce poate sa fie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 Re: servodirectie 1.8 Salutare, Am observat ca dupa ce se incalzeste motorul servdirectia merge mai greu decat atunci cand plec cu ea prima data in zi...!Ce poate sa fie? curea "pe duca" (cea care angreneaza pompa servo) pompa servo, pe duca lichid servo vechi It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fenderstrat Postat Martie 15, 2018 Autor Partajează Postat Martie 15, 2018 Re: servodirectie 1.8 curea "pe duca" (cea care angreneaza pompa servo) pompa servo, pe duca lichid servo vechi ..tot dupa ce se incalzeste se aude si un uuusor vuiet care creste odata cu acceleratia...se aude in special la turatii mici!Cum pot verifica lichidul daca e ok? O alta treaba..pedala de frana daca apas a dua oara simt ca ramane sus pedala si am franare mai eficienta..la prima pedala am senzatia ca se opreste mai greu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 Re: servodirectie 1.8 ..tot dupa ce se incalzeste se aude si un uuusor vuiet care creste odata cu acceleratia...se aude in special la turatii mici!Cum pot verifica lichidul daca e ok? O alta treaba..pedala de frana daca apas a dua oara simt ca ramane sus pedala si am franare mai eficienta..la prima pedala am senzatia ca se opreste mai greu Daca nu ai certitudinea ca lichidul e ok, il schimbi direct! Vuietul ala poate fi de la curea, se slabeste pe masura ce se incalzeste sau de la pompa servo! La frane, ai aer pe instalatie! Instalatiile cu ABS se aerisesc mai greu daca nu ai ce-ti trebuie! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fenderstrat Postat Martie 16, 2018 Autor Partajează Postat Martie 16, 2018 Re: servodirectie 1.8 Daca nu ai certitudinea ca lichidul e ok, il schimbi direct! Vuietul ala poate fi de la curea, se slabeste pe masura ce se incalzeste sau de la pompa servo! La frane, ai aer pe instalatie! Instalatiile cu ABS se aerisesc mai greu daca nu ai ce-ti trebuie! ce lcihid de servo sa folosesc pentru 1.8 an 2000? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Re: servodirectie 1.8 ce lcihid de servo sa folosesc pentru 1.8 an 2000? ATF DII D sau DIII Producatorul e la alegerea ta! Nu stiu cat intra in toata instalatia, de la "gol", undeva in jur de 2l. Si descarca-ti un manual de utilizare, gasesti multe chestii interesante pe acolo!:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fenderstrat Postat Martie 16, 2018 Autor Partajează Postat Martie 16, 2018 Re: servodirectie 1.8 ATF DII D sau DIII Producatorul e la alegerea ta! Nu stiu cat intra in toata instalatia, de la "gol", undeva in jur de 2l. Si descarca-ti un manual de utilizare, gasesti multe chestii interesante pe acolo!:wink: am descarcat ...acum mai am o problema..mi se apre ca intra greu in viteza si smuceste putin daca dau drumu mai repede la ambreiaj...sa fie dela lichidul de frana? mai am o intrebare..cardanul din fata este normals a se duca putin spre dreapta????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Re: servodirectie 1.8 am descarcat ...acum mai am o problema..mi se apre ca intra greu in viteza si smuceste putin daca dau drumu mai repede la ambreiaj...sa fie dela lichidul de frana? mai am o intrebare..cardanul din fata este normals a se duca putin spre dreapta????? cilindrul receptor sau pompa centrala de ambreiaj. Asta daca nu cumva placa de presiune s-a "inmuiat" urc-o pe elevator si verifica tampoanele motor si cutie de viteze precum si rulmentii cardanului It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate