Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

servodirectie 1.8

fenderstrat

Postări Recomandate

Re: servodirectie 1.8

Salutare,

Am observat ca dupa ce se incalzeste motorul servdirectia merge mai greu decat atunci cand plec cu ea prima data in zi...!Ce poate sa fie?

• curea "pe duca" (cea care angreneaza pompa servo)
  • pompa servo, pe duca
  • lichid servo vechi

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• curea "pe duca" (cea care angreneaza pompa servo)
  • pompa servo, pe duca
  • lichid servo vechi

..tot dupa ce se incalzeste se aude si un uuusor vuiet care creste odata cu acceleratia...se aude in special la turatii mici!Cum pot verifica lichidul daca e ok?

O alta treaba..pedala de frana daca apas a dua oara simt ca ramane sus pedala si am franare mai eficienta..la prima pedala am senzatia ca se opreste mai greu

Link spre comentariu

..tot dupa ce se incalzeste se aude si un uuusor vuiet care creste odata cu acceleratia...se aude in special la turatii mici!Cum pot verifica lichidul daca e ok?

O alta treaba..pedala de frana daca apas a dua oara simt ca ramane sus pedala si am franare mai eficienta..la prima pedala am senzatia ca se opreste mai greu

Daca nu ai certitudinea ca lichidul e ok, il schimbi direct!

Vuietul ala poate fi de la curea, se slabeste pe masura ce se incalzeste sau de la pompa servo!

La frane, ai aer pe instalatie! Instalatiile cu ABS se aerisesc mai greu daca nu ai ce-ti trebuie!

Link spre comentariu

Daca nu ai certitudinea ca lichidul e ok, il schimbi direct!

Vuietul ala poate fi de la curea, se slabeste pe masura ce se incalzeste sau de la pompa servo!

La frane, ai aer pe instalatie! Instalatiile cu ABS se aerisesc mai greu daca nu ai ce-ti trebuie!

ce lcihid de servo sa folosesc pentru 1.8 an 2000?

Link spre comentariu

ce lcihid de servo sa folosesc pentru 1.8 an 2000?

ATF DII D sau DIII

Producatorul e la alegerea ta!

Nu stiu cat intra in toata instalatia, de la "gol", undeva in jur de 2l.

Si descarca-ti un manual de utilizare, gasesti multe chestii interesante pe acolo!:wink:

Link spre comentariu

ATF DII D sau DIII

Producatorul e la alegerea ta!

Nu stiu cat intra in toata instalatia, de la "gol", undeva in jur de 2l.

Si descarca-ti un manual de utilizare, gasesti multe chestii interesante pe acolo!:wink:

am descarcat ...acum mai am o problema..mi se apre ca intra greu in viteza si smuceste putin daca dau drumu mai repede la ambreiaj...sa fie dela lichidul de frana? mai am o intrebare..cardanul din fata este normals a se duca putin spre dreapta?????

Link spre comentariu

am descarcat ...acum mai am o problema..mi se apre ca intra greu in viteza si smuceste putin daca dau drumu mai repede la ambreiaj...sa fie dela lichidul de frana? mai am o intrebare..cardanul din fata este normals a se duca putin spre dreapta?????

1. cilindrul receptor sau pompa centrala de ambreiaj. Asta daca nu cumva placa de presiune s-a "inmuiat"
  2. urc-o pe elevator si verifica tampoanele motor si cutie de viteze precum si rulmentii cardanului

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare